Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oltenii lui Mangia s-au fotografiat deja cu trofeul Cupei României

VIDEO | Oltenii lui Mangia s-au fotografiat deja cu trofeul Cupei României
Comentarii

Oltenii vor avea în faţă o echipă care primeşte foarte greu gol. În 2018, sibienii au încasat doar 4 goluri în 18 meciuri oficiale.

Înainte să meargă să îşi suţină favoritii la Bucureşti, suporterii Ştiinţei s-au înghesuit să îşi facă poze cu trofeul Cupei României, ajuns în Craiova înaintea finalei de duminică.

Este presiune mare pentru ca plecaţi favoriţi? ”Este o greşeală să gândim aşa, este o finală, sunt 90 de minute şi două echipe care se luptă pentur trofeu, nu pleacă niciuna cu un avantaj”, a spus Devis Mangia - antrenor Universitatea Craiova.

Sibiul a scos din competiţie deţinătoarea trofeului FC Voluntari, dar şi vicecampioana FCSB. Doar două goluri a primit echipa lui Pelici în cinci meicuri jucate începând cu faza 16-imilor.

”Toată lumea se aşteaptă să câştigăm, nimeni nu se gândeşte că am putea să ratăm acest trofeu ţinân cont că jucăm şi cu o echipă care a fost în Liga a doua. Nu trebuie să subestimăm adversarul pentru că şi Steaua a făcut la fel probabil şi a luat trei, sperăm să facem o figură frumoasă, să câştigăm trofeul”,  a spus Bancu.

Mitriţă trage şi el un semnal de alarmă. ”Nu trebuie să plecăm cu gândul că am câştigat acest trofeu pentru că ei sunt o echipă de Liga a doua, noi trebuie să plecăm încrezători, am văzut meciurile lor, trebuie să fim atenţi la ei pe contraatac, sper să marcăm cât mai multe goluri”, a spus Mitriţă.

Afla mai multe despre: cupa romanieicraiova,  

viewscnt
Articole similare