Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oltenii rămân războinici şi după eşecul de pe Arena Naţională: "Lupta nu s-a încheiat" Explicaţiile lui Cicâldău pentru faza golului marcat de el

VIDEO | Oltenii rămân războinici şi după eşecul de pe Arena Naţională: "Lupta nu s-a încheiat" Explicaţiile lui Cicâldău pentru faza golului marcat de el
Comentarii

U Craiova a pierdut pentru prima oară în play-off, împotriva adversarei care o învingea în acest an şi în sezonul regulat. Oltenii sunt acum la şapte puncte de liderul CFR.

Pentru craioveni deplasările împotriva celor de la FCSB sunt de coşmar. A fost a şaptea înfrângere din 8 meciuri. 
 
"Nu este frustrant, este o amăgire. Am greşit la cele trei goluri toată echipa, din păcate am marcat două goluri, nu au fost de ajuns se pare. Lupta nu s-a terminat şi vom lupta până la capăt. Am revenit de fiecare dată, ultimele meciuri au fost mereu deschise. Ei s-au retras după ce au dat golul de 3-2, am atacat non-stop în ultimele minute. Lupta continuă chiar dacă astăzi am pierdut, vom da totul până la capăt, avem şi Cupa, continuăm şi în campionat şi nu se ştie niciodată" a declarat Cicâldău. 
 
Cicâldău a analizat faza în urma căreia a marcat golul secund al echipei sale şi duelul pe care l-a avut cu Benzar.
 
"Nu am avut nicio intenţie să îl ating, am pus pâna pe el pentru că doar nu stăteam să nu îl ating şi am dat cu capul. Mie nu mi s-a părut fault, nu l-am împins, nu am făcut nimic" a încheiat mijlocaşul. 
 
 

Afla mai multe despre: u craiovafcsbtitlucicâldăugolbenzar 

viewscnt
Articole similare