Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oltenii se contrazic înaintea dublei cu Honved din Europa League! Papură şi Cârţu au păreri diferite despre şansele în faţa ungurilor

VIDEO | Oltenii se contrazic înaintea dublei cu Honved din Europa League! Papură şi Cârţu au păreri diferite despre şansele în faţa ungurilor
Comentarii

Anrtrenorul şi preşedintele alb-albaştrilor tratează în mod diferit dubla din turul doi preliminar al Europa League.

Astfel dacă principalul Craiovei este mai rezervat în privinţa şanselor de calificare, şeful juveţilor consideră că oltenii trebuie să îşi respecte statutul de favoriţi. 

"Important este să facem un meci bun şi să venim cu un rezultat bun. Plecaţi ca favoriţi... Absolut deloc. Nu ştiu cine ne dă favoriţi dar nu. Hărtia suportă orice aşa căm vom vedea ce va fi pe teren. O echipă foarte bine organizată, cu un potenţial bun. E de bătut? Orice echipă este de bătut, indiferent de numele ei, important este cum ne prezentăm mâine seară, declarativ putem spune orice" a spus Corneliu Papură înaintea plecării în Ungaria. 
 
Meciul tur nu se va juca la Budapesta, ci la Gyor. Dacă vor trece de maghiari, Bancu & Co vor da în turul trei preliminar al competiţiei de AEK Atena. 
 
"În primul rând trebuie să trecem de Honved în dublă manşă şi apoi vedem şi eventuala partidă cu AEK. 4 meciuri, 4 victorii, chiar sunt de felicitat băieţii pentru că au fost meciuri grele. Suntem favoriţi zic eu în manşa asta dublă, să vedem. Nu întotdeauna dacă eşti favorit ai şi rezolvat problema, calificarea" a declarat la rândul său Sorin Cârţu. 
 
 
 

Afla mai multe despre: u craiovapapurăcârţuhonvedeuropa league 

viewscnt
Articole similare