Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Omagiu pentru medici în plină pandemie de coronavirus. Starurile fotbalului mondial au făcut front comun pe site-ul FIFA

VIDEO | Omagiu pentru medici în plină pandemie de coronavirus. Starurile fotbalului mondial au făcut front comun pe site-ul FIFA

Fotbal

Comentarii

FIFA a publicat un videoclip, pe reţelele de socializare, în care mai multe vedete din fotbalul mondial aduc un omagiu personalului sanitar aflat în prima linie a luptei împotriva pandemiei de coronavirus.

Videoclipul începe cu aplauzele unor staruri precum David Beckham, Sergio Ramos, Gerard Pique, Ronaldo, Kaka, Marco van Basten, Cafu, Bastian Schweinsteiger, Marta, Fabio Cannavaro sau Javier Zanetti şi se încheie cu cele ale legendarilor Diego Maradona şi Pele.

"Acest adversar invizibil a bulversat vieţile noastre, însă, datorită curajului şi devotamentului tuturor profesioniştilor din sănătate, vom ieşi mai puternici din această criză. Vă mulţumesc tuturor, din toată inima mea", afirmă Pele pe site-ul FIFA.

Vedete ale fotbalului feminin, precum Carli Lloyd, Marta Vivianne şi Deyna Castellanos participă şi ele la clipul celor de la FIFA.

"Fotbaliştii sunt mai degrabă obişnuiţi să fie aplaudaţi, însă de această dată noi suntem cei care aplaudăm eforturilor pe care alţii le fac pentru noi", a precizat, la rândul său, Zinedine Zidane, actualul antrenor al lui Real Madrid.

"Tuturor profesioniştilor din sănătate şi tuturor celor a căror muncă este indispensabilă societăţii, vă spun <<Mulţumesc!>>. Vă mulţumesc pentru tot cea ce faceţi şi vă mulţumesc pentru că veţi continua să o faceţi", a adăugat fostul internaţional francez.

Afla mai multe despre: fifa 

viewscnt
Articole similare