Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Omoregie, după victoria entuziasmantă în faţa lui Ferencvaros: ”Cu acest spirit, nu ne bate nimeni!”

VIDEO Omoregie, după victoria entuziasmantă în faţa lui Ferencvaros: ”Cu acest spirit, nu ne bate nimeni!”

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins vineri, pe teren propriu, formaţia ungară FTC Budapesta, scor 27-24 (16-13), în cea de-a patra partidă din grupa principală I a Ligii Campionilor.

La finalul partidei, Elizabeth Omoregie a mărturisit în exclusivitate pentru Telekom Sport: ”Cu acest spirit şi cu această atitudine, nimeni nu poate să ne învingă. Bineînţeles că avem suişuri şi coborâşuri în meci, dar este ceva normal” a subliniat handbalista născută la Atena.

”Ne aşteptam să fie o luptă şi de-abia aşteptam să jucăm acest meci revanşă, pentru că ştim care a fost scorul acolo şi aveam multe de arătat, în faţa fanilor noştri şi în faţa familiilor noastre. A fost un meci foarte frumos şi cred că am jucat în felul în care am meritat şi chiar a fost o revanşă” a mai spus jucătoarea în vârstă de 23 de ani.

Omoregie (23 de ani), centrul venit în vara lui 2018 de la Krim Ljubliana, a semnat prelungirea contractului pentru încă doi ani. Elizabeth s-a declarat fericită că va rămâne la CSM Bucureşti: ”Da, sunt foarte fericită că rămân. Este deja al doilea meu an aici şi chiar simt că sunt aici de mai mult timp”

CSM Bucureşti va avea în continuare programul: Metz – CSM Bucureşti (1 martie), CSM Bucureşti – Vipers (7 martie). Primele patru clasate din fiecare din cele două grupe principale se vor califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu meciuri tur-retur, programate între 3-5 şi 10-12 aprilie, pentru calificarea la Turneul Final Four. Acesta va avea loc la Budapesta, în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Afla mai multe despre: elizabeth omoregie 

viewscnt
Articole similare