Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Omrani, tot mai greu de ţinut la CFR Cluj: "Va pleca de aici la o echipă foarte bună"

VIDEO | Omrani, tot mai greu de ţinut la CFR Cluj: "Va pleca de aici la o echipă foarte bună"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat meciul cu Lazio, scor 2-1, iar acum se află pe primul loc în grupa E, după ce Rennes şi Celtic au remizat, scor 1-1.

"După prima repriză, se pare că ne-am temut. Am fost o echipă crispată, nu am reuşit să păstrăm posesia balonului. Au venit peste noi, au câştigat mijlocul terenului. Nu au jucat tricourile în seara asta, numele de pe tricouri. E bine că ne-am trezit după o primă repriză proastă, în care nu am reuşit să păstrăm mingea şi acolo cred că s-a făcut diferenţa, au venit peste noi.

În a doua repriză, ne-a trezit Mister, aţi văzut altă faţă a CFR-ului, echipă care a reuşit să păstreze mingea, o echipă care a făcut un presing mai agresiv, ne-am dus peste ei, ne-am creat ocazii şi am reuşit să marcăm şi golul doi.

E doar un meci, mai sunt încă cinci şi sincer ne propunem să ieşim din această grupă. Cu toate că sunt echipe foarte bune. Presiunea este la celelalte echipe. Noi nu avem nimic de pierdut. Se joacă această calificare, nu am câştigat deocamdată nimic, e bine să fim calmi şi să muncim la fel. Omrani a intrat foarte bine, a schimbat faţa jocului, a fost periculos, a reuşit să marcheze. Omrani e un jucător foarte valoros care cred că dacă o ţine pe această linie va pleca de aici la o echipă foarte bună" , a declarat Ciprian Deac la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
L-a ajutat sa iasa din inchisoare dupa 23 de ani si s-a maritat cu el. Povestea fascinanta a unei...