Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Omul meciului cu Academica Cliceni îşi averitzează colegii după o victorie la scor: "O să primim şi o mică ceartă"

VIDEO | Omul meciului cu Academica Cliceni îşi averitzează colegii după o victorie la scor: "O să primim şi o mică ceartă"

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Păun (24 de ani) a fost omul meciului în partida Clinceni - CFR Cluj 1-4, în care a oferit trei pase de gol şi a contribuit decisiv şi la cealaltă reuşită a ardelenilor. Chiar dacă au câştigat la scor, mijlocaşul ofensiv este sigur că vor fi certaţi.

"Cu siguranţă că o să primim şi o mică ceartă opentru că am muncit azi şi am luat golul acela spre final. Dacă nu luam cred că era un meci perfect din partea noastră", a spus Păun la super flash interviul de după meci. 

"Nu a fost previzibilă pentru că ştiam că ne aşteaptă un meci greu. Am vizionat meciul cu Craiova şi ştiam că au avut ghinion că nu au plecta cu un puc de acolo. Da, mă bucur că Mister a ales să fiu eu azi căpitan, am încercat să îmi fac treaba cât mai bine, să vorbesc cu cpoelgii mei cât pot, deşi majoritatea sunt mai în vârtsă decât mine şi mai experiemntaţi, dar mă bucur că am câştigat. Mă bucur că azi ne-au ieşit fazele fixe pentru că lucrăm în fiecare săptămână, zi de zi ca să înscriem la fazele fixe şi mă bucur că azi am reuşit din patru faze fixe să înscriem", a mai spus căpitanul lui CFR de la această partidă, din etapa cu numărul doi din Liga 1. 

CFR Cluj va juca miercuri, pe teren propriu, manşa tur a meciului din turul doi preliminar UEFA Champions League cu Maccabi Tel Aviv. 

Afla mai multe despre: adrian pauncfr cluj 

viewscnt
Articole similare