Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Omul meciului cu Gaz Metan, Ionuţ Vînă doreşte eventul cu FCSB sezonul viitor. "Sper să mă descătuşez după acest gol"

VIDEO | Omul meciului cu Gaz Metan, Ionuţ Vînă doreşte eventul cu FCSB sezonul viitor. "Sper să mă descătuşez după acest gol"

Fotbal

Comentarii

Ionuţ Vînă a fost cel mai bun jucător al celor de la FCSB în victoria cu Gaz Metan, scor 1-0. A marcat unicul gol am partidei printr-o reuşită fantastică, plus o altă ocazie imensă de a majora diferenţa, după o pătrundere de toată frumuseţea. Şutul său a trecut pe lângă poartă.

Pentru Ionuţ Vînă a fost primul gol marcat în tricoul celor de la FCSB, de la sosirea de la Viitorul. La debut, a oferit o pasă de gol în meciul cu Hermannstadt, în luna iulie a anului trecut. De la meci la meci, şi sub presiunea lojei, unde patronul FCSB, Gigi Becali, îl critica meci de meci, Vînă a scăzut tot mai mult în joc, ajungând până la statututl de rezervă indezirabilă. După revenirea din pandemie, Ionuţ Vînă a intrat mai hotărât pe teren, iar evoluţiile sale au fost din ce în ce mai bune. Chiar dacă acest meci a fost unul fără miză, Ionuţ Vînă a demonstrat că nu a uita fotbalul, însă staff-ul celor de la FCSB au mult de muncit la capitolul mental al jucătorilor.

"Mă bucur foarte mult pentru reuşită şi pentru cele trei puncte. Am aşteptat de mult timp aceast gol, de când am venit la FCSB. Am mai avut şi ocazii în celelalte meciuri, dar nu am făcut-o, probabil mi-am şi pierdut încrederea în mine. Sper ca din acest moment să mă descătuşez. Avem un nume şi trebuie să facem meciuri bune. Suntem FCSB şi trebuie să demonstrăm că ne merităm locul în fruntea clasamentului. A fost perioadă dificilă pentru mine, dar nu vreau să mă mai gândesc la trecut. Vreau să trăiesc prezentul şi să pregătim lucruri frumoase în viitor. Sper ca sezonul următorul sezon să facem eventul", a declara Ionuţ Vînă, la finalul partidei.

Ionuţ Vînă a evoluat în 34 de meciuri pentru FCSB, în acest sezon, marcând un gol şi oferind trei pase de gol.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare