Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Omul meciului pentru FCSB, Florin Tănase a tras concluziile după un derby în care a strălucit: "Ne-am făcut meciul greu! În loc să joace, ei căutau să irite!"

VIDEO | Omul meciului pentru FCSB, Florin Tănase a tras concluziile după un derby în care a strălucit: "Ne-am făcut meciul greu! În loc să joace, ei căutau să irite!"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (25 de ani), căpitanul FCSB, a reacţionat primul la finalul derby-ului cu Dinamo, câştigat de echipa lui Toni Petrea şi a spus că ei şi-au făcut meciul greu după ce au câştigat cu 2-0. Tănase a reuşit o dublă în Eternul Derby, contra lui Dinamo şi a spus că e foarte bucuros pentru cele trei puncte.

Tănase a dat două goluri contra lui Dinamo şi a fost omul meciului pentru FCSB. Decarul celor de la FCSB a spus, la final, că victoria e bine venită şi acum jucătorii vor avea timp să se pregătească şi să arate mai bine fizic, după ce focarul de COVID-19 s-a disipat.

"Un meci foarte greu, pot spune că noi ni l-am făcut greu, dar sunt foarte bucuros pentru cele 3 puncte obţinute astăzi. Să nu uităm că noi am trecut prin cea mai grea perioadă, am stat în izolare, virus, simptome, destul de greu. Cred că sunt 3 puncte foarte importante pentru că acum avem timp să ne pregătim, să ne punem la punct.

Au dat gol dintr-un penalty şi al doilea dintr-o minge deviată. Nu ne-am retras. Ba din contră, eram în atac destul de mulţi şi ne-au prins pe contraatac.

(n.r. - Cum ai rezistat?) Sincer, nu ştiu, din minutul 60 mi s-au pus crampe dar am strâns din dinţi până la final. Am fost agresiv atâta timp cât am putut fizic. După aceea e greu să mai fi agresiv când nu poţi fizic. A fost un meci atât de dur? Nu ştiu ce să zic dacă a fost atât de dur. Au fost nişte intrări urâte, cu cotul, dar noi le-am ţinut piept. Ei în loc să joace căutau să irite",
a spus Florin Tănase, la final.

FCSB - Dinamo 3-2, în Liga 1

FCSB a învins echipa Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.
 
Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalti) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalti) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

FCSB: Vlad – Creţu, Cristea, Miron, Panţîru – Perianu (Popescu ’46), Popescu, Tănase – Man (Şut ’83), Buş (Buziuc ’46), Moruţan (Vînă ’77). Antrenor: Anton Petrea
Dinamo: Mejias – Gonzales, Puljic, Grigore, Lopez – Răuţă, Gol (Fabbrini ’79) – Camara, Borja Valle, Mihaiu (Sorescu ’23) – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbderbydinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare