Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Optimism fără margini din partea unui jucător de la Dinamo, după umilinţa cu FCSB: "Şi Barcelona a avut 3-0 şi a pierdut calificarea"

VIDEO | Optimism fără margini din partea unui jucător de la Dinamo, după umilinţa cu FCSB: "Şi Barcelona a avut 3-0 şi a pierdut calificarea"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost învinsă de FCSB, 0-3, în turul semifinalei din Cupa României, dar Mihai Popescu (27 de ani) încă mai speră la o minune la retur.

"În primul rând ne cerem scuze faţă de noi, de echipă de familie, de staff şi nu în ultimul rând faţă de suporteri, sunt tot timpul alături de noi. Mai este un meci. Sperăm până la capăt. Cât avem şanse de ce să nu sperăm? Mai e un meci, nu se ştie niciodată. Şi Barcelona a avut 3-0 şi a pierdut calificarea", a declarat Popescu la flash interviu de la finalul partidei. 

Victoria celor de la FCSB a fost una usturătoare, mai ales pentru că Bogdan Vintilă a trimis mai mulţi jucători sub 20 de ani pe teren, într-un clasic al României. Cu toate acestea, fundaşul nu consideră a fi o umilinţă. 

"Nu pot să zic umilinţă, e un joc de fotbal. O echipă întotdeauna pierde sau cel mult egal, dar în această seară ne-am prezentat foarte prost. În continuare se vede săptămâna pe care am pierdut-o, dar sperăm să ne pregătim cât mai bine, pentru că în fotbal ai ocazia să îţi speli păcatele cât de repede posibil.

Nu cred că se gândeşte nimeni la retrogradare, pentru că avem uhn joc în minus. Ok, jocul lasă de dorit, dar sunt puncte destule şi o să ne revenim, o să adunăm puncte", a mai spus Mihai Popescu.

Afla mai multe despre: mihai popescudinamo 

viewscnt
Articole similare