Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Osasuna - Real Madrid 1-4. Liderul a întors partida şi s-a impus categoric la Pamplona

VIDEO | Osasuna - Real Madrid 1-4. Liderul a întors partida şi s-a impus categoric la Pamplona

La Liga

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Real Madrid a câştigat clar la Pamplona, scor 4-1. Formaţia gazdă marcase prima prin Unai în minutul 15

Real Madrid şi-a continuat forma senzaţională din campionat cu o victorie pe terenul Osasunei. Echipa lui Zidane a bifat a cincea victorie consecutivă, deşi a fost condusă la Pamplona. Unai Garcia a deschis scorul, cu prima sa reuşită în La Liga.

Madrilenii au întors scorul înaintea pauzei. În decurs de doar cinci minute, Isco şi Sergio Ramos au adus liniştea înaintea celui de-al doilea act. Lucas Vazquez a risipit emoţiile cu şase minute înainte de final.

Mijlocaşul nu mai marcase din prima etapă. Ultimul cuvânt l-a avut Jovic. Sârbul a înscris pentru 1 la 4, iar Real Madrid va încheia etapa pe prima poziţie.

LIVE VIDEO Osasuna - Real Madrid 1-4 (Garcia 15 / Isco 33, Ramos 38, Lucas 85, Jovic 92)

Min 92. GOOL!!! Luka Jovic marchează şi el după pasa decisivă a lui Federico Valverde

Min 85. GOOL! Lucas Vazquez marchează al treilea gol al madrilenilor

Min 38. GOOOL!!! Sergio Ramos marchează cu o lovitură de cap din 6 metri

Min 33. GOOOL!!! Isco restabileşte egalitatea la Pamplona

Min 15 GOOOL!!! Osasuna deschide scorul prin Garcia

Min. 1 A început meciul!


Echipele de start: 

Osasuna: Herrera - A.Vidal, D.Garcia, U.Garcia, Estupinan - Jose Manuel, Perez, Moncayola, Brasanac, Torres -  R. Garcia.
Rezerve: Cardona, Enric, Ibanez, Adrian, Ruben, Merida, Roncaglia.
Antrenor: J. Arrasate.

Real Madrid: Courtois - Mendy, Varane, Ramos, Carvajal - Valverde, Casemiro, Modric - Bale, Benzema, Isco.
Rezerve: Areola, Marcelo, Militao, Junior Vinicius, Lucas Vazquez, Kroos, Jovic.
Antrenor: Zinedine Zidane.


Eliminată ruşinos de Real Sociedad din Cupa Spaniei, formaţia lui Zinedine Zidane caută acum victoria în Ţara Bascilor pentru a-şi păstra poziţia de lider în La Liga. Madrilenii au 49 de puncte şi ocupă primul loc în clasament, cu 3 puncte mai multe decât Barcelona, ocupanta poziţiei secunde.

  • LIVE VIDEO Osasuna - Real Madrid, duminică de la ora 17:00, la Telekom Sport 2

Real Madrid are trei victorii şi două remize în ultimele cinci deplasări din campionatul Spaniei, dar merge acum pe un teritoriu care i-a fost mereu ostil. Gazdele de la Osasuna nu impresionează în actuala stagiune, dar pe teren propriu au pierdut doar două din cele 11 meciuri disputate. Ambele înfrângeri au venit în ultimele cinci meciuri disputate acasă, după ce Osasuna a avut un start excelent in primele 6 partide ale sezonului pe propria arenă.

Real Madrid nu l-a recuperat încă pe Marco Asensio, chiar dacă tânărul jucător se pregăteşte deja de revenirea pe teren. Nici Eden Hazard nu este apt 100%, în timp ce medicii fac eforturi pentru a-i recupera la timp pe Dani Carvajal şi Gareth Bale.

Osasuna nu-l va avea in teren pe Chimy Avila, cel mai bun fotbalist al său în prima parte a sezonului. Hernandez este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene în timp ce Oier şi Latorre sunt încă incerţi pentru acest joc.

  • LIVE VIDEO Osasuna - Real Madrid, duminică de la ora 17:00, la Telekom Sport 2

La ultima vizită la Pamplona, Real Madrid a câştigat cu scorul de 3-1, în februarie 2017. Îl avea atunci în teren pe Cristiano Ronaldo care a fost şi cel mai bun jucător al partidei. În meciul tur, madrilenii au câştigat cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de brazilienii Vinicius şi Rodrygo Goes.

Formaţii probabile:

  • Osasuna: Herrera - Vidal, Aridane, Garcia, Estupinan - Moncayola, Brasanac - Ibanez, Garcia, Torres - Cardona
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Casemiro, Kroos, Valverde - Modric, Isco - Benzema

Afla mai multe despre: real madridosasuna,  

viewscnt
Articole similare