Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ovidiu Herea după eliminarea în faţa celor de la FCSB: "Mi-aş fi dorit să înscriu"

VIDEO | Ovidiu Herea după eliminarea în faţa celor de la FCSB: "Mi-aş fi dorit să înscriu"

Cupa României

Comentarii

Ovidiu Herea (34 de ani) este departe de zilele sale de glorie, dar în continuare face o treabă bună la Metaloglobus, în Liga a 2-a. Fostul rapidist a analizat prestaţia echipei sale din meciul cu FCSB.

"Nu am venit să ne apărăm, am intrat mai greu în joc, a fost acomodarea mai grea cu terenul şi cu ora. Şi băieţii au avut puţin trac la început, pe parcurs am reuşit să ne acomodăm, am avut şi câteva ocazii unde puteam să înscrie, până la urmă asta e", a spus Herea la flash interviul de la finalul partidei. 

Meciul cu gruparea "roş-albastră" i-a adus aminte lui Herea de derby-urile din vremea în care îmbrăca tricoul vişiniu al Rapidului: "Mi-am adus aminte şi de derby-uri, dar atmosfera nu a fost aşa cum era la Rapid - FCSB, atunci erau stadioanele pline, când jucam în Giuleşti sau pe Naţional Arena. A fost o atmosferă mai amicală, aşa".

Fostul internaţional a recunoscut că şi-ar fi dorit să înscrie împotriva FCSB-ului, dar poate să o facă în weekend, atunci când Metaloglobus întâlneşte Rapid: "Mi-aş fi dorit să înscriu, mereu îmi doresc, indiferent de adversar, cu atât mai mult cu cât era FCSB. (n.r. - despre meciul cu Rapid) Este prima oară când joc împotriva lor, o să fie un meci special pentru mine. Acolo am trăit cele mai frumoase clipe. Îmi doresc să înscriu".

Metaloglobus - Rapid se joacă duminică, de la ora 12:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: ovidiu hereametaloglobus 

viewscnt
Articole similare