Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ovidiu Popescu nu vrea să mai audă de "Lampard" şi cere o altă poreclă. Are un nou idol din fotbalul mare: "Cred mi se potriveşte şi îmi place foate mult!"

VIDEO | Ovidiu Popescu nu vrea să mai audă de "Lampard" şi cere o altă poreclă. Are un nou idol din fotbalul mare: "Cred mi se potriveşte şi îmi place foate mult!"

FCSB

Comentarii

Ovidiu Popescu (25 de ani) nu vrea să i se mai spună "Lampard", aşa cum l-a poreclit Gigi Becali (61 de ani) în urmă cu doi ani. Fotbalistul FCSB are un idol tânăr de la Real Madrid, Federico Valverde (21 de ani), mijlocaşul crescut în academia Realului şi care a impresionat cu prestaţiile sale din ultima vreme.

"Lampard" e istorie la FCSB. Ovidiu Popescu nu vrea să i se mai spună aşa la FCSB, cu toate că este onorat de comparaţia cu legendarul mijlocaş al lui Chelsea, acum antrenor pe Stamford Bridge. "(n.r. - Ţi se mai spune Lampard?) Asta nu... Eu sunt Ovidiu Popescu, dacă lumea mă compară cu Lampard, le mulţumesc tuturor care fac acest lucru, dar eu am de muncit ca să ajung ca şi Lampard", a spus Ovidiu Popescu.

Deşi e mai mic decât el cu patru ani, Fede Valverde e idolul lui Popescu. Valverde e un rising start al Realului din Madrid, crescut în "La Fabrica", academia de pe "Santiago Bernabeu". "(n.r. - Dar tu ce idol ai?) Sunt mulţi jucători. Îmi place acum gen de la Real Madrid, Valverde. Este un jucător foarte bun, care este tânăr, care face şi faza defensivă şi faza ofensivă. Valverde este un jucător care cred eu că mi se potriveşte şi îmi place foarte mult", a mai spus fotbalistul FCSB.

Ovidiu "Lampard" Popescu

În februarie 2017, după o evoluţie entuziasmantă a lui Ovidiu Popescu într-un meci cu CFR, câştigat de vicecampioana României cu 2-0, Gigi Becali i-a pus porecla "Lampard" mijlocaşului. Latifundiarul din Pipera spera să-l vândă cu multe milioane de euro pe Popescu, însă acesta a scăzut în evoluţii. FCSB l-a cumpărat pe Ovidiu Popescu de la ACS Poli Timişoara cu 200.000 de euro, în vara lui 2016.

Afla mai multe despre: ovidiu popesculampardporeclafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare