Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ovidiu Popescu vrea să-i îndeplinească un vis patronului Gigi Becali. "Suntem cea mai bună echipă din România"

VIDEO | Ovidiu Popescu vrea să-i îndeplinească un vis patronului Gigi Becali. "Suntem cea mai bună echipă din România"

Fotbal

Comentarii

FCSB Bucureşti şi Astra Giurgiu se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a din Liga 1 de fotbal. Unul dintre cei mai constanţi jucători ai echipei, Ovidiu Popescu, a fost prezent, astăzi, la conferinţa premergătoare derby-ului etapei.

Supranumit cândva "Lampard de România", Ovidiu Popescu (25 de ani) se va reîntâlni sâmbătă cu foştii săi colegi de la FCSB, Constantin Budescu şi Denis Alibec, dar şi cu fostul tehnician al echipei, Bogdan Andone. Cu toate aceastea, reşiţeanul nu simte vreo presiune în plus şi nici nu se teme de confruntările cu cei doi internaţionali.
 
"Va fi un meci dificil, trec printr-o perioadă bună, la fel ca şi noi, au echipă foarte bună cu jucători cu experienţă pe care îi cunoaştem foarte bine, au mai fost colegi cu noi aici şi sperăm să facem un joc frumos mâine seară. Nu putem să zicem după meciul de mâine seară care echipă este campioană. Mai sunt multe meciuri până la final şi trebuie să luăm fiecare meci în parte. (Vreo emoţie cu Budescu, cu Alibec?) Îi cunosc foarte bine pe amândoi, au fost colegi cu mine şi cu majoritatea băieţilor din echipă, sunt jucători buni, ştim că pot să improvizeze, să facă faze foarte frumoase, mai ales Budescu. Ştim cu toţii cât de important este Budescu într-o echipă, are execuţii foarte bune, vedem mâine seară ce se va întâmpla. Traversăm o perioadă foarte bună a noastră, suntem pe drumul cel bun şi vedem în continuare ce se va întâmpla. Bogdan Andone este antrenor la Astra acum. Trebuie să-şif acă treaba, nu contează acum că ne cunoaşte sau nu. Vom vedea mâine seară", a declarat Ovidiu Popescu.
 
La antrenamentele echipei a revenit şi veteranul Mihai Pintilii (35 de ani), care se poate întoarce în garnitura de start a FCSB-ului cât de curând, acolo unde ar face pereche la mijloc cu Ovidiu Popescu, însă şanse minime ca acest lucru să se întâmple în partida cu Astra Giurgiu.
 
"Pintilii se simte foarte bine. (Când vei juca din nou cu el la mijloc?) Nu ştim, vom vedea. A revenit la antrenamente, este un jucător cu experienţă, foarte bun pentru noi, care ne ajută dacă va juca, dacă nu, ne sprijină oricum cu sfaturi şi este căpitanul echipei care este lângă noi tot timpul. Suntem cea mai bună echipă din România, suntem Steaua Bucureşti şi am avut şi noi momente proaste, cum are fiecare echipă. Nu suntem perfecţi acum, să fim toate meciurile aşa cum vrem să fim. Suntem la 4 puncte de CFR, sperăm până la sfârşitul anului să fim pe primul loc. (Ai vreo emoţie că aţi putea rata play off-ul?) Sunt echipe bune, care joacă fotbal dar până la final mai sunt meciuri de jucat şi vom vedea", a adăugat mijlocaşul FCSB-ului.
 
FCSB i-a avut convocaţi la lotul naţional al României pe fundaşul central Iulian Cristea (26 de ani) şi pe atacantul lateral, Florinel Coman (21 de ani). La rândul său, Ovidiu Popescu sper ca ziua în care telegrama să sosească pe numele său, să fie aproape. Cu toate aceastea, este conştient că mai are mult de muncă, însă optimismul său este unul aflat la cote înalte.
 
"Eu trebuie să îmi văd de treaba mea la echipa de club, să joc cum am făcut-o până acum, să fiu serios, şi la un moment dat va veni şi vremea când voi fi convocat. Îmi doresc, cred ăcă nu este jucător în Liga 1 care să nu-şi dorească să meargă la echipa naţională. Am trecut printr-o perioadă în care am fost accidentat, am tras mult de mine, am muncit foarte mult, mă simt foarte bine că sunt sănătos. Asta contează cel mai mult la un fotbalist. Mă simt bine pe teren, evoluţiile mele sunt foarte bune, simt eu. Îmi dau încredere şi sper să o ţin în continuare aşa", a conchis Ovidiu Popescu.
 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare