Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Până să îl aducă pe Ianis, Barcelona îl cauta pe noul Messi în Berceni: "Dacă e la un nivel bun poate juca"

VIDEO | Până să îl aducă pe Ianis, Barcelona îl cauta pe noul Messi în Berceni: "Dacă e la un nivel bun poate juca"

Special

Comentarii

FC Barcelona organizează primul training camp în Bucureşti în perioada 2-7 iulie la baza din Berceni a FCSB-ului.

Antrenorii catalanilor încearcă să descopere talente în România care ulterior să fie crescute la academia blau-grana şi să îi calce pe urmele lui Messi. Copii între 6 şi 16 ani s-au prezentat la selecţia organizată de FC Barcelona. 
 
 
"Copiii încă sunt foarte mici, este complicat să vedem cine poate face faţă şi cine nu. Important e să se simtă bine, iar dacă vreun copil are un nivel bun, cu atât mai bine. Ei ne întreabă câte un pic din toate. Chestii de fotbal, cum antrenăm la Barcelona. De Messi ştiu cele mai multe, dar mai cunosc şi alţi jucători" spune unul dintre antrenorii trimişi la Bucureşti de campioana Spaniei. 
 
Evident că acesta este la curent şi cu interesul Barcelonei pentru Ianis Hagi. Dacă se va face transferul, fiul Regelui devine al cincilea român care ajunge la marele club al Spaniei. Pe listă este şi tatăl său, dar şi Emil Berkessy, Nicolae Simatoc şi Gică Popescu.  
 
"Ştiu despre Ianis Hagi că a performat la Viitorul. Dacă este la un nivel bun şi se antrenează bine, desigur că poate juca la orice echipă, inclusiv Barcelona" mai spune acelaşi antrenor. 

Afla mai multe despre: barcelonaianis hagitraining campbucuresti 

viewscnt
Articole similare