Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pancu a continuat scandalul şi după meciul cu Pandurii. Antrenorul Rapidului a răbufnit la declaraţii: "La victorii, suntem primii pe la televizor"

VIDEO | Pancu a continuat scandalul şi după meciul cu Pandurii. Antrenorul Rapidului a răbufnit la declaraţii: "La victorii, suntem primii pe la televizor"

Rapid

Comentarii

Rapid a trecut fără emoţii de ultima clasată din Liga a II-a, Pandurii Târgu Jiu. Deşi echipa sa a câştigat meciul cu 4-0, Daniel Pancu a răbufnit la interviuri şi a ţinut să le transmită un mesaj şi contestatarilor.

"Nu comentez arbitrajul, doar că este o situaţie generală. Nu e normal ca în 19 jocuri oficiale niciun antrenor de la echipa adversă să nu fie nemulţumit de arbitraj. Eu ştiu că există o lege a compensaţiei pe care până la urmă o aştept şi eu.

Nici nu îmi place să primim un penalty când bate vântul şi cade un jucător, nu îmi place lucrul acesta, dar prea multe decizii împotriva noastră. Prea multe, eu îi rog pe cei din conducere să facă un protest de genul acesta pentru că s-au adunat foarte multe astfel de momente, de fapt, eu nu am răbufnit astăzi pentru penalty-ul din meciul cu Pandurii, ci pentru cele din urmă. I-am spus şi domnului arbitru, i-am cerut scuze la pauză.

Nu e normal să se adune toate asupra mea pentru că am cam fost în bătaia vântului o perioadă, acum văd că iar apar unii să vorbească de joc, de jucători, de transferuri. Am pierdut două meciuri, am rămas singur cu staff-ul meu în cabina de la antrenori. Sunt lucruri anormale la un club şi ar trebui să existe mai multă unitate. La victorii suntem primii pe la televizor şi vorbim şi de tactică sau dacă nu luăm gol. 

Echipa asta a arătat în multe momente bine, dar ne-am lăsat influenţaţi de opiniile multora din afară că nu am avea valoare, că suntem slabi, că antrenorul e slab, că lotul e slab. Astăzi, Pancu nu e mai bun sau mai prost decât acum o lună" , a declarat Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: pancurapid 

viewscnt
Articole similare