Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pancu a pus piciorul în prag! Rapid se desparte de mai mulţi jucători: "Dacă văd că nu înţelegi e timpul să ne despărţim". Primul fotbalist vizat

VIDEO | Pancu a pus piciorul în prag! Rapid se desparte de mai mulţi jucători: "Dacă văd că nu înţelegi e timpul să ne despărţim". Primul fotbalist vizat

Rapid

Comentarii

Rapid a suferit prima înfrângere în Liga 2 etapa trecută, când a cedat, 1-3, pe terenul celor de la Turris, iar Daniel Pancu a decis să schimbe "foaia". Antrenorul a anunţat despărţirea de mai mulţi fotbalişti.

Înainte de meciul cu Poli Timişoara, care se va juca sâmbătă, de la ora 18:00, la Telekom Sport 1, Pancu a tras un semnal de alarmă la echipă şi le-a oferit un ultimatum unor jucători. 

"Vor fi schimbări cu siguranţă. Un număr de jucători s-ar putea să fi fost la ultimele minute sau secunde în tricoul Rapidului. Vorbesc o lună, două, trei, şase, dacă văd că nu înţelegi e timpul să ne despărţim. Vor veni 3 jucători şi ne vom despărţi undeva la 4-5 pentru că şi ieri am avut 31 de jucători la antrenament. Nu jucăm în cupele europene, o să fie două etape intermediare, au trecut 3, mai sunt 16 meciuri de campionat, eu zic că undeva la 25 de jucători ne descurcăm", a declarat tehnicianul giuleştenilor într-o conferinţă de presă. 

Pe lângă factorul numeric, Pancu a mai oferit încă un motiv pentru care a ales să renunţe la câţiva jucători: "Şansă au avut toţi. De acum încolo vor avea din ce în ce mai puţine pentru că presiunea se transferă asupra mea".

PANCU RENUNŢĂ LA UN FOTBALIST 

Din informaţiile Telekom Sport, Alin Demici este primul jucător pe care Daniel Pancu nu va mai conta. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani l-a luat în colimator imediat după meciul cu Turris, când fotbalistul a fost surprins plângând: ”Acum îl văd supărat. Nu mai are rost la mine, după meci...  meciul ăsta e istorie, nu are rost să fim supăraţi. Lacrimile nu îşi au rostul, dacă vrem să plângem, plângem înainte de meci sau la pauză” a spus antrenorul Rapidului, foarte supărat că echipa sa a pierdut deşi a condus cu scorul de 1-0.

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare