Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pancu aproape că a izbucnit în plâns la finalul victoriei cu Popeşti-Leordeni: ”Şobolanii au ieşit la lumină!” Ce l-a deranjat

VIDEO | Pancu aproape că a izbucnit în plâns la finalul victoriei cu Popeşti-Leordeni: ”Şobolanii au ieşit la lumină!” Ce l-a deranjat

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Pancu a avut o izbucnire la finalul meciului cu Popeşti-Leordeni, deşi Rapid s-a impus cu 4-1. Antrenorul echipei giuleştene acuză că există mai multe persoane în jurul clubului care l-au trădat şi care au început să critice după singurul eşec din acest campionat, în etapa trecută, cu Progresul Spartac.

Daniel Pancu a surprins la finalul meciului cu Popeşti-Leordeni, pe care l-a câştigat cu 4-1. Antrenorul Rapidului acuză că există persoane în jurul echipei care au o atitudine îndreptată împotriva sa. Cu vocea tremurândă, Pancu susţine că unii dintre ei au stat în spatele băncii, la partida cu Popeşti-Leordeni.

”Chiar dacă sunt tânăr în meseria asta am văzut atât de mult fotbal şi atât de multe situaţii, cred că aş putea să vorbesc cu mulţi antrenori de la egal la egal despre fotbal. M-a deranjat faptul că ”şobolanii” au ieşit uşor-uşor din cotloanele lor, de la întuneric. Şobolanii dacă nu au fost alături de mine sau de Rapid când lucrurile mergeau bine sau foarte bine, nu trebuiau să aştepte o înfrângere şi după aia un joc nereuşit până în minutul 60. Pentru că nu sunteţi împotriva lui Pancu.



Pancu azi e, mâine nu mai e la Rapid. Să ştiţi că Pancu absolut tot ce face, face dezintersat, dintr-o pasiune nebună pentru clubul ăsta şi dacă mai face greşeli, le face neintenţionat. M-au deranjat multe lucruri astăzi, în special din spatele băncii, pentru că erau lucruri legate de intimitatea mea şi simt o trădare. Eu pot să plec şi mâine. Cu toate că patronul, Victor, îmi spune că mă ţine 10 ani aici. Eu în stilul ăsta nu pot să stau 10 ani aici. Niciodată nu o să stau 10 ani. Care e împotriva lui Pancu e împotriva Rapidului. E lege. O să vină altul, nu e nici un fel de problemă (n.r. îi tremură glasul)

Nu e din stadion. E ce s-a întâmplat în ultima săptămână. Tot respectul! Şi galeria ne-a încurajat 95 de minute, cum să nu? Doar că nu e normal după ce pierzi un meci cu atât de mulţi jucători noi să se întâmple asemenea reacţii.

Dacă sunt şobolani, să stea la întuneric. Acum, în momentele frumoase, plăcute, să iasă la lumină şi să fie alături de noi. În rest, accept orice critică, dar să fie pertinentă. Nu la persoană fizică, nu la apucături, vicii şi capricii. Venim şi discutăm totul pe fotbal”,
a declarat Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare