Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Pancu aruncă bomba după ce a fost la un pas de demitere: "Nu am obiectiv promovarea" Dezvăluirea antrenorului înaintea meciului cu U Cluj

VIDEO | Pancu aruncă bomba după ce a fost la un pas de demitere: "Nu am obiectiv promovarea" Dezvăluirea antrenorului înaintea meciului cu U Cluj

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu nu se consideră vinovat pentru faptul că Rapidul se află în afara locurilor promovabile în acest moment. Totuşi, tânărul antrenor ţine să precizeze că în contactul său nu există trecută o astfel de ţintă.

După trei etape în care a câştigat doar un singur punct în faţa unor echipe din a doua jumătate a clasamentului, Rapidul întâlneşte un adversar care se află în aceeaşi zonă a ierarhiei. Se va duela cu U Cluj în ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 2. 
 
"Eu nu am obiectiv în contract promovarea, nu am nici 7 meciuri pierdute sau 10 câştigate la rând, nu am niciun obiectiv, am un contract pe 3 ani aici. Am avut o discuţie cu jucătorii la Cheile Grădiştei în cantonament, 3 sau 4 iulie, într-o zi de luni a fost şi eram a şaptea favorită la promovare în momentul ăla dar când am început campionatul eram prima. Le-am spus nu am obiectiv promovarea în contractul meu, dar dacă Rapid nu promovează eu 100% voi pleca şi îmi voi ţine această promisiune. În acest moment suntem o echipă fără spirit, o echipă care nu e demnă de numele Rapid, o echipă contestată din toate poziţiile" este tranşant antrenorul giuleştenilor. 
 
Alb-vişinii sunt la doar 3 puncte de baraj, cu patru etape înainte de sfârşitul turului. Adversarii din această rundă, cei de la U Cluj, sunt pe poziţia a 12-a, la patru lungimi în spate. 
 
"Eu dacă mă simţeam vinovat în totalitate pentru ce se întâmplă aici, pentru binele Rapidului eram primul care pleca. Dar nu plec pentru că pe lângă că sunt un luptător, sunt foarte optimist şi am mare încredere în grupul ăsta de jucători că vom rezolva singuri situaţia de rahat în care suntem" a adăugat Pancu. 
 
 
 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe