Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pancu i-a înţepat pe cei de la FCSB. ”Cu CSA Steaua a fost mai frumos. A arătat ca un derby adevărat”

VIDEO | Pancu i-a înţepat pe cei de la FCSB. ”Cu CSA Steaua a fost mai frumos. A arătat ca un derby adevărat”

Fotbal intern

Comentarii

Rapid a câştigat meciul cu FCSB II, scor 2-0, iar Daniel Pancu şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia din teren şi fanii pentru atmosfera din stadion.

Tehnicianul lui Pancu a dezvăluit că meciul cu CSA Steaua, din sezonul trecut, a fost mult mai intens decât meciul cu echipa secundă a FCSB-ului.

Azi am întâlnit o echipă de copii a celor de la FCSB. A fost un meci de orgoliu şi pentru suporterii noştri. Noi am pregătit meciul ca pe oricare altul din acest campionat. Câteodată sunt momente în care jucătorii noştri par copleşiţi de atmosferă. Nu au mai jucat într-un astfel de ambient, eu sper să se acomodeze cât mai repede. Antrenez nişte jucători valoroşi, ca un paradox sau o utopie, cred că antrenez nişte jucători mai potriviţi ligii a doua decât ligii a treia. 

Îi mulţuimim pentru sprijin, a creat Rapidul modern. Are mare, mare merit pentru tot ce s-a întâmplat la Rapid după anul 1996. 22,13  Sperăm să îi dăm posibilitatea pe viitor să vină să ne vadă şi în Liga I. Cu CSA a fost anul trecut mai intens, pentru că au venit şi ei cu suporteri, a arătat ca un derby de pe vremuri”, a spus Daniel Pancu, la finalul meciului cu FCSB II.

Afla mai multe despre: pancurapidcsafcsb 

viewscnt
Articole similare