Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pancu îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid. ”E un monument şi rămâne un monument”

VIDEO | Pancu îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid. ”E un monument şi rămâne un monument”

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu nu ar refuza o colaborare cu Mircea Lucescu. Antrenorul Rapidului a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mircea Lucescu, alături de care a lucrat în mai multe rânduri.

Mircea Lucescu a infirmat zvonurile care anunţau o eventuală revenire a sa la Rapid. ”Vreau să pun punct tuturor speculaţiilor. Nu vin la Rapid nici azi, nici mâine, nici peste 10 ani. Niciodată nu voi veni să-i iau locul unui antrenor mai tânăr, cu atât mai mult lui Daniel Pancu, care este ca şi copilul meu. Este un rapidist pur sânge. Ţin foarte mult la el”, a anunţat Lucescu. 

Daniel Pancu nu a rămas dator şi a avut la rândul său cuvinte superbe la adresa fostului său antrenor. 

”Şi acum am vorbit cu nea Mircea, înainte de a intra în conferinţă, şi i-am transmis că oricând e binevenit, ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru tot fotbalul mondial, oricând e binevenit alături de noi, cu absolut orice sfat nu poate fi decât de ajutor. Înseamnă enorm de când venea la meciurile de Liga a 3-a, atât pentru mine cât şi pentru jucători. E un monument şi rămâne un monument”, a declarat Pancu la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Gloria Buzău.  
 

Afla mai multe despre: pancumircea lucescurapid 

viewscnt
Articole similare