Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pancu, ironic atunci când a fost întrebat despre incidentele de la Craiova: "La noi în Giuleşti este pericol de moarte" Cum pregăteşte debutul în noul sezon al Ligii 2

VIDEO | Pancu, ironic atunci când a fost întrebat despre incidentele de la Craiova: "La noi în Giuleşti este pericol de moarte" Cum pregăteşte debutul în noul sezon al Ligii 2

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu a comentat în stilul caracteristic momentul care a dus la întreruperea jocului din Bănie. Antrenorul Rapidului şi-a adus aminte de cazul Bricheta din urmă cu 11 ani.

Atunci, Alexandru Deaconu a pus punct meciului dintre Rapid şi Steaua după ce a fost lovit de o brichetă aruncată din tribune. Pancu era atunci pe teren iar roş-albaştrii au ieşit învingători la masa verde.
 
"La suporteri se mai întâmplă, dar ai văzut că s-a reluat jocul. La noi în Giuleşti nu se reia jocul, e pericol de moarte şi atunci se întrerupe şi echipa gazdă pierde cu 3-0. În Regie cred că e mai safe, că e mai spre centru" a declarat Pancu. 
 
Rapidul debutează în noul sezon al Ligii 2 împotriva Farului, o echipă necunoscută pentru Daniel Pancu. 
 
"Dacă sunt nemulţumit de ceva în acest moment e că suntem favoriţi. Am văzut un articol prin ziare, toţi ne dau favoriţi în momentul de faţă. În urmă cu o lună eram a şaptea favorită la promovare, am avut o discuţie cu jucătorii. Cred că pe undeva e o mică greşeală. Pentru că dacă mă întrebi pe mine în momentul de faţă, echipa cea mai bună astăzi, s-ar putea ca peste o lună să fie a cincea echipă. Nu e nicio problemă dacă îi stric debutul lui Ianis Zicu. Viaţa asta e lungă. Cei mai mari antrenori debutează cu înfrângeri. Săptămâna aceasta nu ştiu dacă îmi merit salariul, pentru că am vrut să analizez şi eu adversarul, lucru care îl fac foarte bine de obicei, începând cu Liga a 3-a. Mâine întâlnim echipa FC Dosarele X Constanţa, pentru că la noi sunt probleme, noi suntem o echipă cu tradiţie, e clar şi ne respectăm, la ei de o lună le urmăresc pagina de Facebook, în afară de achiziţii nu am văzut absolut nimic" a adăugat Daniel Pancu.  
 
 

Afla mai multe despre: rapiddaniel pancuu craiovazicufaruldebutliga 2steauabricheta 

viewscnt
Articole similare