Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Pancu nu a fost impresionat de lacrimile lui Demic: ”Să plângă înainte de meci sau la pauză. După meci nu mai contează”

VIDEO Pancu nu a fost impresionat de lacrimile lui Demic: ”Să plângă înainte de meci sau la pauză. După meci nu mai contează”

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de formaţia Turris-Oltul Turnu Măgurele, în ultimul meci al etapei a III-a a Ligii a II-a.

La finalul meciului, jucătorul Rapidului Alin Demici a izbucnit în plâns, dar nu l-a impresionat pe Daniel Pancu: ”Acum îl văd supărat. Nu mai are rost la mine, după meci...  meciul ăsta e istorie, nu are rost să fim supăraţi. Lacrimile nu îşi au rostul, dacă vrem să plângem, plângem înainte de meci sau la pauză” a spus antrenorul Rapidului, foarte supărat că echipa sa a pierdut deşi a condus cu scorul de 1-0.

Tot Pancu a mai adăugat: ”După meci nu mai are rost... meciul se pregăteşte în săptămână. Dacă vrem să plângem, să ţipăm sau să urlăm, avem înainte de meci sau la pauză. Acum redevenim prieteni, avem de realizat un obiectiv împreună. Rolul meu acum e să mă adun pentru meciul de sâmbătă. Meciul de azi e istorie. Diferenţa s-a făcut la Underi. E clar lucrul ăsta, meciul de azi, diferenţa s-a făcut la Underi. Sefer ia cartonaş roşu la Berceni, discut cu el după meci, discut şi azi la pauză... a luat primul galben pentru proteste, al doilea pentru o simulare.  E vorba de comportamentul lor. Ei, dacă vor să plângă după meci, nu mai contează, pe mine nu mă încălzeşte cu nimic” a mai adăugat antrenorul giuleştenilor .

 

Afla mai multe despre: demicirapidpancu 

viewscnt
Articole similare