Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pancu s-a dezlănţuit după victoria cu FC Argeş: "Nu mă interesează ce face Mircea Lucescu"

VIDEO | Pancu s-a dezlănţuit după victoria cu FC Argeş: "Nu mă interesează ce face Mircea Lucescu"

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu (42 de ani) se poate numi un antrenor fericit după ce elevii săi au câştigat derby-ul cu FC Argeş, scor 2-0, chiar pe terenul piteştenilor. În stilul caracteristic, Pancu s-a dezlănţuit la flash interviul de după meci şi a discutat mai multe aspecte de la Rapid, inclusiv despre posibila venire a lui Mircea Lucescu.

"Încă suntem departe şi o să vedeţi că încă suntem departe de potenţialul nostru. Majoritatea, dacă nu toţi, mă iubesc. Am o legătură bună cu ei. Câteodată este o problemă pentru mine că am încredere în oameni şi iubesc oamenii", a fost prima reacţie a lui Pancu după victoria cu FC Argeş. 

Postul lui Daniel Pancu pare să fie ameninţat de posibilitatea venirii lui Mircea Lucescu, dar fostul atacant nu este stresat din acest motiv, chiar se bucură de influenţa adusă de "Il Luce": "De când sunt zvonurile acestea prin presă a intrat în reparaţie şi gazonul din Regie. S-a întâmplat o minune. Am cerut lucrul acesta în vară. cele patru jocuri jucate până acum au fost pe hopuri, dâmburi. Văd că şi terenul de antrenament este într-un astfel de proces. Să mai ţină, pentru că văd că se rezolvă problemele pe care le-am cerut în vară. Mă interesează foarte mult jocul echipei, nu mă interesează punctele. Dacă domnul primar a spus că vrea puncte şi poziţie, să îşi ia un antrenor care vrea puncte şi poziţie. Am discutat de mult (n.r. - cu Mircea Lucescu). Nici nu ştiu unde este, ce face şi nu mă interesează". 

"A trebuit să ţint cont de anumite poziţii ale oamenilor din club"

Daniel Pancu a recunoscut că a trebuit să ţină cont şi de preferinţele anumitor oameni din club când a venit vorba de jucătorii introduşi în teren: "Sunt foarte liniştit pentru că am făcut absolut totul. Am luat nişte decizii în jocurile trecute, nu influenţat, dar a trebuit să ţint cont de anumite poziţii ale oamenilor din club. Nu mi s-a impus. Nu îmi impune nimeni nimic. Am vrut să fie mulţumită toată lumea, dar au fost lucruri greşite care ne-au costat. Rapid putea avea minimum trei puncte în plus, în momentul de faţă."

Afla mai multe despre: daniel pancurapidmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare