Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pancu şi-a avertizat jucătorii înaintea meciului cu Ripensia: "Mediocritatea nu e pentru mine"

VIDEO | Pancu şi-a avertizat jucătorii înaintea meciului cu Ripensia: "Mediocritatea nu e pentru mine"

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu speră ca jucătorii săi să fi trecut peste înfrângere din etapa trecută, scor 0-1, de la Miercurea Ciuc, şi să câştige meciul cu Ripensia, care va fi sâmbătă, de la ora 12:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Venim după un eşec la Miercurea Ciuc, un eşec mai puţin scontat, dar în acelaşi timp să spunem că nu avem probleme aş minţi, şi nu e stilul meu. Chiar dacă veneam după cel mai important meci al sezonului, câştigat, pentru că a bate Petrolul în Liga a 2-a e echivalent cu a bate Steaua în prima ligă.

Din păcate ne-am întors mult în urmă, sunt şi cauze obiective pentru că pe joc pur, o reglasem bine, părerea mea, au venit jucători noi a căror valoare nu o contestă nimeni, dar aceste veniri nu pot ajuta atât de rapid echipa. Mă aşteptam la lucrurile astea, dar nu să pierdem meciul de la Miercurea Ciuc.

A fost o greşeală din partea mea, cred că una pe an pot să fac şi eu, dar indiferent de ce face antrenorul, de planul tactic, de jucătorii pe care îi trimite în teren, nu o să pot accepta vreodată să intru, să îmbrac tricoul Rapidului, sunt oameni care vin de la sute de kilometri, care nu cer să câştigăm toate meciurile, pentru că nu venim la meciuri pentru a le câştiga pe toate la rând.

Mediocritatea nu este pentru mine, chiar dacă este încă începutul campionatului, mai sunt foarte multe puncte puse în joc, lipsa asta de atitudine nu vreau să o mai văd niciodată cât sunt aici.Mâine întâlnim o echipă bine organizată, cu un antrenor foarte experimentat la nivelul ligii secunde, care are 3 sau 4 promovări, o echipă inconstantă, care poate primi 5 goluri acasă de la Mioveni sau poate marca 7 etapa trecută cu Daco-Getica" , a declarat Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: pancurapid 

viewscnt
Articole similare