Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pancu, sincer după victoria cu Petrolul: "Nu te puteai uita la aşa ceva". Nou atac la adresa contestatarilor săi

VIDEO | Pancu, sincer după victoria cu Petrolul: "Nu te puteai uita la aşa ceva". Nou atac la adresa contestatarilor săi

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului a caracterizat partida din Regie drept una "urâtă" şi a făcut o amplă analiză a succesului care dus echipa sa pe loc de baraj.

Rapid a trecut de Petrolul după două săptămâni şi jumătate în care nu a jucat niciun meci oficial. 
 
"Spectacolul de pe teren a fost unul urât. Cel puţin noi în prima repriză spuneai că ne-a paraşutat cineva pe terenul de fotbal, nu ştiu dacă am legat de două ori 3 pase. Scuză, obiectiv vorbind, e doar pauza asta lung, pentru că vrând, nevrând ieşi din ritm. Am schimbat repede la pauză pentru că era ceva de neprivit, chiar şi pentru mine. Am mai jucat şi eu în derbyuri urâte, dar parcă ca ăsta, în prima repriză, din partea noastră, pentru că ei şi-au creat ocazii şi când au vrut şi când nu au vrut. Au ajuns să aibă ocazie şi dintr-o degajare a lui Avram, a ajuns mingea pe la Munteanu pe aici prin dreapta, de 80 de metri, o preluare scurtă, centrare şi ocazie rarisimă din 6 metri. Nouă nici la antrenamente nu ne-ar ieşi aşa ceva" a spus antrenorul Rapidului. 
 
După un start ezitant de sezon, alb-vişinii s-au apropiat de zona locurilor promovabile. Iar Pancu a profitat de moment să se răfuiască din nou cu cei care îl critică. 
 
"S-a creat o psihoză în jurul Rapidului că am avea o echipă slabă şi veniţi la vorbele mele acum şi nu mă mai consideră nimeni nebun şi paranoic. Sunt convins de lucrul ăsta. Pentru că suntem unde suntem pe locul 3 cu două jocuri mai puţin. Sper ca până la sfârşitul campionatului să am şi eu ocazia să am tot lotul la dispoziţie" adaugă Pancu. 
 
 
 

Afla mai multe despre: rapidpancupetrolul 

viewscnt
Articole similare