Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pancu surprinde înaintea meciului de la Turnu Măgurele: "Mă aşteptam să fie mai greu" Dilema antrenorului în ziua de dinaintea jocului

VIDEO | Pancu surprinde înaintea meciului de la Turnu Măgurele: "Mă aşteptam să fie mai greu" Dilema antrenorului în ziua de dinaintea jocului

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu a devenit super optimist în privinţa îndeplinirii obiectivului Rapidului în acest sezon. Giuleştenii încearcă să revină în Liga I după 5 ani.

Antrenorul care a împlinit sâmbătă 42 de ani a explicat cum vede el lupta pentru supremaţie în al doilea eşalon. 
 
"Cred că undeva cu 74-76 de puncte se va promova anul acesta, deci poţi pierde 30 de puncte şi să promovezi la final. Sincer, mă aşteptam să fie un campionat mai greu, pentru că am şi văzut evoluţiile echipelor la televizor, am fost prezent la majoritatea jocurilor din Bucureşti, mă aşteptam să fie un nivel mai ridicat. Nu e şi sunt convins că Rapid la nivelul maxim de exprimare va fi una dintre echipele care va promova" a declarat Pancu. 
 
  • LIVE VIDEO | Turris Turnu Măgurele - Rapid, marţi, 18:45, Telekom Sport 1
 
Rapidul a pierdut în faţa adversarei de mâine în sezonul trecut al Cupei României. La meci şi-a anunţat prezenţa şi Mircea Lucescu. 
 
"Ne aşteaptă un meci complicat, dificil, cu o echipă cu un parcurs similar cu al nostru, o echipă care şi-a dominat clar seria de Liga a 3-a. Noi venim după un joc aproape perfect  cu Chiajna, ne-am descătuişat pot să spun, după o primă etapă mai puţin reuşită. Avem ceva probleme pentru că e pentru prima dată de când sunt antrenor când cu 24 de ore înainte încă nu ştiu echipa care va intra mâine de la început în teren şi nu doar că nu o ştiu, am 4-5 variante" a dezvăluit tehnicianul. 
 

Afla mai multe despre: rapidturnu măgurelepromovare 

viewscnt
Articole similare