Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Pancu va reuşi". Mircea Lucescu, veste importantă pentru fanii Rapidului

VIDEO | "Pancu va reuşi". Mircea Lucescu, veste importantă pentru fanii Rapidului

Rapid

Comentarii

La meciul cu Farul, încheiat la egalitate, scor 0-0, fotbaliştii Rapidului au avut parte de un spectator de lux. Mircea Lucescu a venit să susţină echipa căreia i-a adus în vitrină unul din cele trei titluri de campioană.

Mircea Lucescu îndeamnă la calm după semieşecul Rapidului din prima etapă a eşalonului secund. Tehnicianul a antrenat în Giuleşti între 1997 şi 1998 şi între 1999 şi 2000, perioade în care a câştigat tot ce se putea câştiga în România: campionatul, Cupa şi Supercupa. 

Deşi nu are la activ decât un an ca antrenor principal, Daniel Pancu l-a impresionat deja pe Mircea Lucescu. "Il Luce" a fost chiar cel care l-a adus Rapid pe Pancu, în 1997, de la Poli Iaşi.

"Va fi o divizie B extrem de echilibrată, se vor pierde multe puncte, atât afară cât şi acasă. Trebuie să aibă răbdare. Echipa, aşa cum am văzut-o eu, are nevoie de timp, pentru că au schimbat aproape toţi jucătorii. Faţă de celelalte echipe de Divizia B, ei sunt în dificultate acum. Dar eu cred că Pancu va reuşi până la urmă să creeze o echipă competitivă pentru nivelul Diviziei B", a declarat Mircea Lucescu la finalul meciului dintre Rapid şi Farul Constanţa. 

 

Afla mai multe despre: daniel pancurapidmircea lucesculiga 2 

viewscnt
Articole similare