Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pancu vrea revanşa în meciul cu Turris Turnu Măgurele. De ce a ales să joace la Voluntari: "Eu acolo mi-am încheiat cariera"

VIDEO | Pancu vrea revanşa în meciul cu Turris Turnu Măgurele. De ce a ales să joace la Voluntari: "Eu acolo mi-am încheiat cariera"

Rapid

Comentarii

Rapid joacă primul meci oficial din acest an împotriva celor de la Turris Turnu Măgurele, marţi, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 2.

Rapid şi Turris s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, iar giuleştenii au pierdut ambele meciuri, astfel că Pancu aşteaptă acum ca jucătorii săi să îşi ia revanşa în faţa echipei din Turnu Măgurele.

"Este foarte important ca la aceste prime jocuri să obţinem puncte, e mai important şi decât calitatea jocului în sine, dar sigur că nu putem obţine puncte jucând slab. Turris ne-a bătut de două ori şi din acest punct de vedere mâine vom juca şi cu gândul la o revanşă. Pentru că nu ne-ar face cinste să pierdem şi al treilea joc împotriva lor" , a spus Daniel Pancu.

Dacă, în turul campionatului, Rapid a evoluat pe stadionul din Regie, acum, giuleştenii îşi vor disputa meciurile de pe propriul teren la Voluntari.

"Eu mi-am încheiat cariera în Liga 1 acolo, sunt cumva de al casei, locuiesc în Voluntari. Pe lângă gazonul foarte bun, avem avantajul că tribunele sunt aproape şi practic vom simţi cu siguranţă suportul publicului.

E un campionat foarte echilibrat. Nu cred că va fi o echipă care să domine de o manieră categorică acest campionat, cu siguranţă, puncte se vor pierde. UTA a luat un avans important, a fost o echipă constantă în tur, o echipă foarte bine organizată. Consider că e absolut meritat pe locul 1" , a continuat Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: daniel pancurapidvoluntari 

viewscnt
Articole similare