Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pandemia şi FRH au "răpit" laurii celui mai bun sezon din istoria secţiei de handbal de la Dinamo, din ultimii 50 de ani. "Nu meritam. Este un război mocnit"

VIDEO | Pandemia şi FRH au "răpit" laurii celui mai bun sezon din istoria secţiei de handbal de la Dinamo, din ultimii 50 de ani. "Nu meritam. Este un război mocnit"

Handbal

Comentarii

Nimeni nu se gândea vreodată că sezonul se poate termina într-un asemenea mod. CS Dinamo Bucureşti era neînvinsă în Liga Campionilor şi lider autoritar în Liga Zimbrilor, însă pandemia şi Federaţia Română de Handbal au decis că nu merită altceva în afară de aplauze şi aprecieri.

Preşedintele secţiei de handbal de la Dinamo, Daniel Georgescu, este cu sufletul împăcat, dar cu o mică urmă de regret că nu echipa a fost eliminată din Liga Campionilor fără să fie învinsă, doar de decizia EHF. Forul a decis ca, în situaţia extremă pricinuită de pandemie, Final Four-ul competiţiei să fie disputat de formaţiile care au încheiat grupele principale pe primele două poziţii: Barcelona, Paris Saint-Germain HB, THW Kiel ş Telekom Veszprem HC.

"După un sezon în care ce ne-am propus am îndeplinit, şi puteam să ne îndeplinim până la capăt, din păcate a venit această pandemie. Nu a fost doar Dinamo dată la o aprte din Liga Campionilor, ci toate celelalte echipe care ne-am calificat în optimi. A fost o decizie a EHF, pe care până la un anumit punct o înţelegeam. Ne pare rău că nu am fost eliminaţi pe teren, tocmai de aceea aşteptăm şi ne dorim foarte mult ca în sezonul viitor să fim tot acolo. Să vedem dacă avem vreo şansă în faţa celor grei, celor puternici", a declarat Georgescu, pentru Telekom Sport.

De asemenea, lider incontestabil în Liga 1, cu şanse mari la titlu în acest sezon, se va mulţumi doar cu statistica. FR de Handbal a decis ca titlul să nu fie acordat în acest sezon, dacă sezonul competiţional este departe de a se încheia. Şeful secţiei de handbal de la Dinamo recunoaşte războiul de la distanţă cu preşedintele FRH, Alexandru Dedu.

"În legătură cu nedecernarea titlului în România, este o bilă neagră din punctul nostru de vedere, pe care nu o meritam şi pe care am primit-o din partea federaţiei. Noi le-am demonstrat că suntem un grup, o forţă, şi când ne propunem ceva, chiar putem să reuşim. Părerea mea este că federaţia nu ştie încă să aibă un dialog cu cluburile. Într-adevăr, este o ruptură între clubul Dinamo şi Federaţia Română de Handbal, un război mocnit între mine, Daniel Georgescu, şi preşedintele FR de Handbal, Alexandru Dedu", a mai adăugat Georgescu.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare