Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pandurii - Chindia 0-2. Târgoviştenii sunt noii lideri ai ligii secunde

VIDEO | Pandurii - Chindia 0-2. Târgoviştenii sunt noii lideri ai ligii secunde

Liga 2

Comentarii

Meciul a deschis etapa a 35-a a Ligii 2 şi a fost decis de două reuşite venite în interval de trei minute. Florea şi Liviu Mihai au înscris golurile echipei lui Viorel Moldovan care a mai făcut un pas spre promovare.

FINAL | Pandurii - Chindia 0-2 (D.Florea '65, L. Mihai '68) 

Chindia Târgovişte e noul lider din liga secundă. Echipa lui Viorel Moldovan a ratat un penalty în prima repriză de la Târgu Jiu, dar a rezolvat meciul în partea secundă. Daniel Florea si Liviu Mihai au punctat într-un interval de doar trei minute. Dupa 2-0 cu Pandurii, târgoviştenii conduc în clasament, cu două puncte peste Academica. Echipa din Clinceni va juca în derby-ul acestei etape intermediare cu Universitatea Cluj, joi de la ora 18:00, în direct pe Telekom Sport 1.


Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici

Echipa lui Viorel Moldovan este pe poziţia secundă în campionat şi un succes o va aduce temporar în fotoliul de lider. În acelaşi timp trei puncte câştigate la Târgu Jiu ar mări şi avansul faţă de locul de baraj. Astfel, târgoviştenii ar avea cu şapte puncte mai mult decât Universitatea Cluj. Chindia este în formă, are şase vicorii şi o remiză din ultimele şapte meciuri şi merge pe terenul unei echipe care are mari emoţii cu retrogradarea în finalul stagiunii.

LIVE VIDEO | Pandurii - Chindia, marţi, 16:00, Telekom Sport 1

Pandurii sunt exact deasupra liniei cu două puncte peste Energeticianul şi vin după o înfrângere umilitoare în faţa celor de la Metaloglobus.Gorjenii au câştigat doar două meciuri din ultimele 14 jucate în campionat şi acelea în faţa a două echipe deja retrogradate, Dacia Unirea Brăila şi CS Baloteşti.  Alb-albaştrii s-au luptat şi sezonul trecut pentru acelaşi obiectiv pe care l-au bifat abia în utltima etapă. 

Afla mai multe despre: panduriichindialiga 2 

viewscnt
Articole similare