Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panduru a găsit explicaţia. De ce nu a prins Mitriţă lotul la meciul cu Feroe: "De acolo vine, de fapt, indolenţa aia"

VIDEO | Panduru a găsit explicaţia. De ce nu a prins Mitriţă lotul la meciul cu Feroe: "De acolo vine, de fapt, indolenţa aia"

Echipa națională

Comentarii

După ce a fost schimbat la pauza meciului cu Suedia, Alexandru Mitriţă n-a fost nici măcar pe banca de rezerve la partida cu Insulele Feroe. Deşi selecţionerul Cosmin Contra a explicat care a fost problema mijlocaşului, Basarab Panduru consideră că Mitriţă n-a avut o atitudine corectă.

"Este totuşi curios, un jucător care joacă titular în Suedia. Acesta era meciul în care probabil că puteai să îl vezi titular. Şi nu îl vezi nici măcar pe bancă. Indolenţa aia, de fapt, vine după supărare. Că s-a supărat că l-a schimbat în minutul 45. Era unul dintre cei mai buni jucători de acolo. Şi campionatul ăla e puternic acolo..." , a declarat Basarab Panduru.

"Este o chestie internă! Să nu se speculeze. Datele InStat şi ce am văzut în zilele premergătoare meciului m-au făcut să îl las pe Mitriţă în afara lotului. Nu sunt un antrenor ranchiunos. Accept anumite lucruri, dar nu o să accept niciodată ca un jucător să nu îşi dorească să ajute echipa naţională. (n.r. - dacă va mai juca Mitriţă la naţională) Dacă va juca la echipa lui de club şi va veni cu parametri fizici mai buni decât acum, de ce nu?", a spus Contra după meciul cu Insulele Feroe.

Afla mai multe despre: panduruechipa nationala 

viewscnt
Articole similare