Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panduru a pus piciorul în prag după ce a văzut interviul în care Octavian Popescu s-a pierdut: "Nu a citit şi el o carte? Băi, oameni buni..."

VIDEO | Panduru a pus piciorul în prag după ce a văzut interviul în care Octavian Popescu s-a pierdut: "Nu a citit şi el o carte? Băi, oameni buni..."

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (18 ani) se descurcă bine pe teren după ce a făcut pasul la FCSB, dar s-a pierdut în timpul unui interviu, în urma victoriei cu UTA Arad, scor 3-0. Basarab Panduru a explicat sacrificiile pe care le fac fotbaliştii şi, totodată, l-a apărat pe tânărul jucător de la FCSB.

Octavian Popescu, apărat de Basarab Panduru după interviul dat

La începutul lunii decembrie 2020, FCSB a învins-o categoric pe UTA, scor 3-0, iar Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Atacantul de 18 ani a acordat unul dintre primele sale interviuri la final, dar s-a pierdut în faţa camerei, situaţie care a fost analizată atât de microbişti, cât şi în studiourile sportive. 

Basarab Panduru a avut o intervenţie în care a explicat viaţa fotbaliştilor: "Eu văd brazilieni, care au ajuns mari, mari, mari, portughezi câţiva, la care nu ai cum să asculţi ce spun, că nu spun. Două lucruri şi le învârt pe alea două şi au ajuns mari fotbalişti. Nu cred că aşa trebuie să-l catalogăm pe Octavian Popescu. 

Eu înţeleg că lumea spune <<Nu a citit şi el o carte?>>. Băi, oameni buni... Voi, când citeaţi, dacă aţi citit-o şi pe aia, noi făceam câte 7-8 ore antrenament pe zi. Eu în toată vacanţa de vară aveam două antrenamente în fiecare zi. Plecam dimineaţa de acasă, veneam acasă şi plecam iar. Nu cred că vorbesc (n.r. - limba română)... Înţeleasă poate, dar nu foarte corectă. Când altul poate citi 200 de cărţi, noi facem 300 de antrenamente în perioada aia. Crezi că-ţi mai arde? Crezi că n-ai vrea să citeşti o carte, dar îţi mai arde de citit ceva?", a declarat Basarab Panduru în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Octavian Popescu a fost lăudat atât de conducerea FCSB, cât şi de Basarab Panduru, care a identificat un aspect pozitiv din jocul său: "Dacă vedem fotbalul lui Octavian Popescu şi felul în care ţine mingea la picior cred că trebuie să înţelegem că avem în faţa noastră un super talent. Să văd un jucător care pleacă cu mingea în sprint de la mijlocul terenului, iar mingea nu se duce 20 de centimetri de piciorul lui... Nu ştiu dacă am mai văzut aşa ceva, în ultimul timp", a mai spus Panduru.  

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare