Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panduru e categoric: ”Din momentul ăla noi am pierdut jocul”. Ce schimbare a greşit Contra în meciul cu Suedia

VIDEO | Panduru e categoric: ”Din momentul ăla noi am pierdut jocul”. Ce schimbare a greşit Contra în meciul cu Suedia

Echipa națională

Comentarii

România a început cu stângul campania de calificare la EURO 2020, iar ”tricolorii” au pierdut meciul cu Suedia, scor 1-2.

Basarab Panduru, expertul Telekom Sport, a identificat momentul în care Cosmin Contra a greşit în timpul meciului cu Suedia. Selecţionerul a decis să schimbe sistemul într-un moment în care România controla jocul.

În minutul 45 este o schimbare inspirată. Bineînţeles, nu mai aveai ce pierde. Iese Mitriţă, intră Keşeru şi, din momentul ăla, arătăm bine. Arătăm bine, ne ducem peste ei... Bine, după o perioadă în care ei parcă sunt mulţumiţi cu rezultatul de 2-0. Schimbarea pe care nu am înţeles-o, când iese Puşcaş şi intră Ianis, un mijlocaş, nu pentru că iese un jucător şi intră altul, ci pentru felul în care ai schimbat sistemul.

Iese Puşcaş şi intră Ianis Hagi. Din momentul ăla mi se pare că am pierdut jocul. Nu am mai avut putere, nu am mai pus presiune pe adversar. Cred că nu meritam rezultatul de egalitate.

Dacă rămâneam în 4-4-2, continuam jocul ăla care mi s-a părut bun dintr-un anumit moment, de prin minutul 50 şi ceva până am dat gol, dacă îl continuam, probabil că da, egalam. Jocul ăla era bun, era ce terbuia să jucăm de la început cu ei”, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pandururomaniasuedia 

viewscnt
Articole similare