Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panduru, reacţie fabuloasă când a aflat că Răzvan Lucescu pleacă de la PAOK. "Să nu mai vorbim niciodată despre asta!" Ce l-a surprins atât de mult

VIDEO | Panduru, reacţie fabuloasă când a aflat că Răzvan Lucescu pleacă de la PAOK. "Să nu mai vorbim niciodată despre asta!" Ce l-a surprins atât de mult
Comentarii

Presa din Grecia anunţă că Răzvan Lucescu va pleca de la PAOK Salonic. Telekom Sport a aflat că antrenorul în vârstă de 50 de ani va semna cu Al Hilal.

La Sport Report cu Dan Udrea, Basarab Panduru, expert Telekom Sport a comentat plecarea surprinzătoare a lui Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic la Al Hilal.

Panduru îşi explică mutarea argumentând că mutarea se face datorită salariului uriaş pe care Hilal i-l acordă.  Totodată, el a subliniat că între Răzvan Lucescu şi patronul Ivan Savvidis ar fi putut exista anumite tensiuni de care nimeni nu ştia nimic.

”E o alegere bună, dar mă întreb dacă Răzvan chiar avea nevoie de banii ăştia? A câştigat un campionat în Grecia şi te aştepti să plece la o echipă mai puternică. Deodată toate lucrurile sunt lăsate în urmă şi se duce la Al Hilal. Ai jucători buni acolo e clar, salariul va fi foarte mare, ţi se plăteşte şi clauza... dar în afară de bani ce faci acolo? Care mare performanţă? Au făcut alţii înainte...aşa şi? Îmi aduc aminte de Olăroiu, de Reghecampf care a jucat finala Ligii Campionilor. Te duci acolo ca să ce? Doar pentru bani, dar el ştie mai bine. Era pe un drum bun. Acum bine, noi nici nu ştim relaţia pe care o avea cu patronul. Erau probabil ceva tensiuni acolo. Pentru că dacă relaţiile erau extraordinare, nu avea de ce să plece până la urmă, nu? Dacă Răzvan se duce acolo pentru bani, atunci să nu mai vorbim niciodată de alţi români care se duc acolo. Răzvan Lucescu are bani! Mă miră, pentru că mă gândeam că vrea o carieră în antrenoratul adevărat din Europa” a declarat Basarab Panduru la Al Hilal. 

Afla mai multe despre: basarab pandururăzvan lucescual hilal 

viewscnt
Articole similare