Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panduru şi Stelea amendează strategia naţionalei: "Nu au ştiut regulamentul ?"

VIDEO | Panduru şi Stelea amendează strategia naţionalei: "Nu au ştiut regulamentul ?"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala avea nevoie de o victorie la două goluri diferenţă în Muntenegru pentru a ajunge în urna a treia a preliminariilor pentru Euro 2020 şi totodată pentru a-şi mări şansele de a juca play-off-ul pentru CE din Liga Naţiunilor.

Basarab Panduru şi Bogdan Stelea sunt convinşi că stafful naţionalei nu le-a transmis fotbaliştilor că o victorie cu 1-0 în Muntenegru este insuficientă pentru a scăpa de adversari mai dificili în calificări. Cei doi susţin că nici fotbaliştii nu ştiau ce trebuie să facă. 
 
"Noi n-am înţeles de la început până la sfârşit ce trebuie să facem în Liga Naţiunilor. N-am ştiut pentru că din minutul 50 ne-am mulţumit cu 1-0 plus jucătorii la sfârşit se bucurau de victorie, dar n-au înţeles că trebuie să mai dea un gol şi cu golul ăla eram pe locul 2 în momentul ăsta. Am lăsat impresia că suntem mulţumiţi cu rezultatul ăsta de 1-0 şi le-am dat posibilitatea să vină peste noi şi cu mult noroc n-am luat gol. Noi trebuia să riscăm să dăm golul 2, noi n-am făcut lucrul ăsta, de ce? Şi după preliminarii ne întoarcem la clasamentul ăsta, şi uitaţi clasamentul ăsta pe care n-aţi dat niciun ban. N-aţi crezut că e bună pentru noi Liga Naţiunilor şi să avem clasamentul ăsta şi peste un an de zile să îl arătăm" a spus Basarab Panduru.  
 
"Singurul lucru pe care cred că îl câştigăm e puţin moral din punctul de vedere al jucătorilor care sunt sigur că nu stăpânesc foarte bine şi nu ştiau exact care e regulamentul. În seara asta mi-ar fi plăcut să trăiesc senzaţia unor meciuri ca în cupele europene, când pierzi în deplasare cu 2-0 şi vii acasă şi câştigi doar 1-0, dar ştii pentru ce te baţi" l-a completat Bogdan Stelea.  
 
 

Afla mai multe despre: regulamentliga naţiunilor 

viewscnt
Articole similare