Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panică în Gruia! Ce s-a întâmplat înainte de CFR Cluj - UTA Arad. Campionii s-au temut de ce e mai rău

VIDEO | Panică în Gruia! Ce s-a întâmplat înainte de CFR Cluj - UTA Arad. Campionii s-au temut de ce e mai rău

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a întâmpinat dificultăţi la stadion, înaintea partidei cu UTA Arad, din Liga 1. Nocturna din Gruia a picat, dar campionii au remediat problema.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Într-o perioadă în care Dan Petrescu a semnalat problemele de lot cu care se confruntă, campionii au stat cu sufletul la gură până la startul partidei cu UTA Arad. 

Nocturna din Gruia a picat, înaintea startului partidei, într-un moment în care cele două echipe se aflau la încălzire. O pană de curent a afectat tot cartierul în care se află şi stadionul lui CFR Cluj, iar generatorul de rezervă a fost activat. 

Nocturna s-a reaprins pe arenă după câteva zeci de secunde. În acest moment, toţi cei patru stâlpi funcţionează, dar la două treimi din capacitatea maximă. Partida a început la ora 20:00, cea stabilită iniţial. 

Momentul a adus aminte de înfrângerea la masa verde suferită de Poli Iaşi, cu Viitorul, din Liga 1. Nocturna din Copou a picat înaintea startului meciului, care a început cu o oră întârziere. 

Apoi, spre ghinionul lui Poli Iaşi, nocturna a picat, din nou, când moldovenii au înscris golul de 2-1. Centralul a dictat finalul meciului, iar Viitorul a câştigat la masa verde. 

 

Afla mai multe despre: nocturnacfr cluj nocturnacfr cluj uta arad 

viewscnt
Articole similare