Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panică în Ripensia - Dinamo. Cosmin Matei a picat după ce a fost lovit de un adversar. Ambulanţa a intrat pe teren

VIDEO | Panică în Ripensia - Dinamo. Cosmin Matei a picat după ce a fost lovit de un adversar. Ambulanţa a intrat pe teren

Dinamo București

Comentarii

Au fost momente dramatice la meciul din Cupa României dintre Ripensia Timişoara şi Dinamo Bucureşti, în 16-imile competiţiei. Cosmin Matei (29 de ani) a picat pe teren şi a fost nevoie de intervenţia medicilor pentru a-şi reveni.

Momente de panică la Ripensia - Dinamo, cu Cosmin Matei

Joi, 23 septembrie, Telekom Sport transmite trei meciuri din 16-imile de finală ale Cupei României.

Al doilea meci al zilei a fost cel dintre Ripensia Timişoara şi Dinamo Bucureşti, jucat pe "Dan Păltinişanu". Scorul a fost deschis de Cosmin Matei, în minutul 36, atunci când a reluat superb cu capul. 

Mijlocaşul şi-a continuat prestaţia bună, dar i-a speriat pe cei care au urmărit meciul. În minutul 81, fotbalistul "câinilor" a fost lovit în spate de un adversar şi şi-a pierdut respiraţia. Imediat a fost ajutat de un coleg, dar şi de medicii celor două echipe. 

Ambulanţa s-a îndreptat către locul în care a căzut Cosmin Matei, care a primit ajutor. După câteva zeci de secunde petrecute pe gazon, el şi-a revenit pe marginea terenului. Mijlocaşul a cerut permisiunea arbitrului de centru şi a reintrat în joc. 

Afla mai multe despre: dinamo bucuresticosmin mateicosmin matei accidentare ripensia dinamo 

viewscnt
Articole similare