Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pantilimon a explicat ce se întâmplă la Nottingham: ”Au venit oameni dispuşi să investească mult”. Care e obiectivul

VIDEO | Pantilimon a explicat ce se întâmplă la Nottingham: ”Au venit oameni dispuşi să investească mult”. Care e obiectivul

Stranieri

Comentarii

Costel Pantilimon a vorbit despre situaţia sa de la Nottingham Forest şi a explicat care este obiectivul echipei în acest sezon.

Portarul român este titular indiscutabil la Nottingham şi visează să apere poarta echipei şi în Premier League.

Nottingham încearcă să ajungă iar în Premier League. E un club cu istorie bogată, unul dintre puţinele cluburi cu trofee europene câştigate. Au adus oameni cu un proiect serios, au o dorinţă foarte mare de a face performanţă, nişte oameni care au început să investească bani.

În Anglia, dacă vrei performanţă, trebuie să investeşti foarte mult. Ei sunt dispuşi să o facă, suntem pe drumul cel bun, avem o echipă foarte bună, cu un mix de tineri foarte talentaţi şi cu alţii care au o foarte multă experienţă. Cred că o să iasă o treabă foarte frumoasă.

Campionatul e lung, foarte greu şi competitiv, suntem aproape în decembrie şi am jucat un sfert din campionat”, a spus Pantilimon, în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pantilimonnottingham forest,  

viewscnt
Articole similare