Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pantilimon, meci mare împotriva echipei lui Lampard. Nottingham, la trei puncte de playoff-ul pentru promovare

VIDEO | Pantilimon, meci mare împotriva echipei lui Lampard. Nottingham, la trei puncte de playoff-ul pentru promovare

Stranieri

Comentarii

Nottingham Forest, echipa la care este legitimat Costel Pantilimon, a învins-o cu 1-0 pe Derby County, în etapa a 34-a din Championship, şi s-a apropiat la trei puncte de zona playoff.

Pantilimon a fost integralist în echipa lui Martin O'Neill şi a reuşit al 11-lea meci fără gol primit în actuala stagiune. Romanul nu a avut foarte mult de muncă în faţa echipei lui Frank Lampard, dar când situaţii au apărut, s-a achitat perfect de sarcini. Presa din Anglia i-a acordat nota 6, în media echipei.
 
Nottingham a deschis scorul în derbiul din East Midlands după numai un minut şi 14 secunde de la startul meciului, prin tunisianul Yohan Benalouane. A fost şi singurul gol al partidei, unul care i-a adus pe Pantilimon şi coechipieri pe locul opt, la trei puncte în spatele locurilor care duc în playoff-ul pentru promovare. Echipele pe care Nottingham le vânează în zona promovării au însă şi meciuri mai puţin disputate, unul sau două, după caz.
 
Derby County rămâne pe poziţia a şaptea în clasament, cu un punct peste echipa lui Pantilimon, dar şi cu un meci în minus disputat. Echipa antrenată de Frank Lampard vine după o serie de trei meciuri fără victorie şi cu un singur punct adunat pe parcurs.
 

Afla mai multe despre: costel pantilimonstranierinottingham forest 

viewscnt
Articole similare