Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pantilimon, pus în dificultate de tragerea la sorţi: "Nu ştiu ce să zic... Îţi dă impresia că poţi să treci"

VIDEO | Pantilimon, pus în dificultate de tragerea la sorţi: "Nu ştiu ce să zic... Îţi dă impresia că poţi să treci"
Comentarii

Costel Pantilimon a comentat în direct la Telekom Sport tragerea la sorţi pentru preliminariile Euro 2020. Sorţii au trimis România într-o grupă cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, iar portarul lui Nottingham Forest spune că prima impresie e că există şanse la locul 2. Totuşi, Panti aminteşte de faptul că duelurile cu echipele nordice au fost întotdeauna dificile.

"Nu ştiu ce să zic. Nu ştiu! Habar nu am.  Nici nu ştiu cum să o iau. Adică aş putea zice că este o grupă destul de grea, dar în acelaşi timp, exceptând Spania, avem şanse cu celelate, să jucăm de la egal la egal.

Nu ştiu ce să zic, este puţin, nu ştiu. Îţi dă impresia că poţi să treci, dar suntem conştienţi că Suedia e o echipă care a arătat foarte bine la Campionatul Mondial, chiar dacă noi am bătut-o într-un meci amical, dar sunt convins că nu o sa fie aceeaşi situaţie sau acelaşi gen de meci într-o partidă de calificare. Norvegia este o echipă solidă, care poate să îţi pună probleme de fiecare dată, indiferent că joci acasă sau în deplasare. Spania nu cred că are nevoie de prezentare.

Nu ştiu, de-a lungul istoriei nu prea cred ne-a avantajat (n.r. duelurile cu echipele nordice). De asta zic. este un alt tip de fotbal, este un fotbal care se bazează mult pe forţă, nu ştiu. Habar nu am. Nici nu ştiu cum să vorbesc de o asemena situaţie pentru că într-adevăr eu consider Suedia o echipă foarte valoroasă, Norvegia este o echipă pe care care hai să zicem că ai putea să o baţi, în ambele manşe, dar Suedia o să fie un adversar destul de greu.



Cred că o perioadă pregătitoare să spun în calificări a fost această competiţie Nations League şi cred că a fost cam aceiaşi situaţie, jucăm tot la 2-3 zile. Nu aş putea să spun că ne-am descurcxat atât de rău. Până la urma urmei nu am pierdut niciun meci, dar este într-adevăr e destul de comprimat programul. Dar toţi jucăm la acelasi interval de zile şi cred ca loturile trebuie folosite la maxim şi fiecare să îşi aibă grijă de recuperarea jucătorilor cât mai rapidă şi de a face un lot cât mai echilibrat
", a declarat  Costel Pantilimon la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pantilimonromaniatragere la sorti 

viewscnt
Articole similare