Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panţîru, abia transferat la FCSB, îi ia apărarea lui Becali în conflictul cu Bogdan Andone: "Dacă dumnealui bagă bani aici..."

VIDEO | Panţîru, abia transferat la FCSB, îi ia apărarea lui Becali în conflictul cu Bogdan Andone: "Dacă dumnealui bagă bani aici..."

FCSB

Comentarii

Ionuţ Panţîru (23 de ani) a ajuns în urmă cu doar câteva zile la FCSB, fiind transferat de la Poli Iaşi. Chiar dacă fundaşul a ajuns la vicecampioni când antrenor era Bogdan Andone, acesta îi ia partea lui Gigi Becali.

Prezent la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Astra Giurgiu, care va fi în direct la Telekom Sport 1, luni, de la ora 21:00, Panţîru a fost chestionat în legătură cu schimbarea la nivel managerial de la FCSB: "Asta nu ne interesează pe noi, e treaba domnului Becali, e echipa dumnealui. Noi suntem plătiţi să ne facem treaba", a spus noul fotbalist de la FCSB. 

Bogdan Andone şi-a dat demisia după returul din Europa League cu Alashkert şi a acuzat că la FCSB doar Becali decide. Panţîru pare să fie de acord cu tehnicile patronului: "Dacă dumnealui bagă bani aici... Nu e treaba mea ce se întâmplă", a mai spus jucătorul. 

Fundaşul, în vârstă de 23 de ani, a semnat un contract valabil pe cinci sezoane şi va purta tricoul cu numărul 3 la FCSB.

Ionuţ Panţîru a fost juniorul celor de la LPS Iaşi şi Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, iar la nivel profesionist a debutat pentru CSM Sighetu Marmaţiei, de unde a ajuns la Ştiinţa Miroslava. Din ianuarie 2017 şi până în iulie 2019 a evoluat la FC Politehnica Iasi, pentru care a adunat 61 de partide, un gol şi 3 pase de gol în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: pantirufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare