Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Paolo Dybala calcă pe urmele lui Alessandro Del Piero. Argentinianul decisiv în absenţa lui Ronaldo

VIDEO | Paolo Dybala calcă pe urmele lui Alessandro Del Piero. Argentinianul decisiv în absenţa lui Ronaldo

Juventus

Comentarii

Juventus a marcat de două ori în prima repriză cu Young Boys Berna. Ambele goluri ale formaţiei italiene au fost reuşite de argentinianul Paolo Dybala.

Update: Dybala a reuşit până la urmă hattrick-ul în partida cu Young Boys. Argentinianul devine al patrulea jucător din istoria lui Juve care reuşeşte un hattrick în Uefa Champions League. Doar Filippo Inzaghi, Sandro Del Piero şi Arturo Vidal au reuşit asta pentru torinezi.

Fără Cristiano Ronaldo (suspendat pentru acest meci) Juve s-a bazat pe Dybala şi Mandzukic în ofensivă în partida cu Young Boys Berna. Argentianianul a fost omul primelor 45 de minute şi a egalat o performanţă pe care o mai reuşise doar legenda torinezilor, Alessandro Del Piero.

Dybala a marcat ambele goluri ale reprizei, în minutele 5 şi 33 şi a devenit primul fotbalist al torinezilor care reuşeşte ”o dublă” în prima repriză a unui meci de Uefa Champions League (în două rânduri), după Sandro Del Piero.

Şi nu e prima dată. Dybala reuşise aceeaşi performanţă în prima repriză a partidei cu FC Barcelona din 2017.

Legendarul decar italian al lui Juve a reuşit în schimb aceeaşi performanţă în trei rânduri: în 1997 cu Feyenoord, în 1998 cu AS Monaco şi în 2005 cu Rapid Viena.

Primul gol marcat de Paolo Dybala cu Young Boys Berna

Al doilea gol marcat de Paolo Dybala cu Young Boys Berna

Afla mai multe despre: paolo dybalajuventusdel piero 

viewscnt
Articole similare