Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Papazoglou nu uită de unde a plecat: "Trebuie luate măsuri rapide la Dinamo până nu e prea târziu" Cum se apără de acuzaţiile care i-au fost aduse

VIDEO | Papazoglou nu uită de unde a plecat: "Trebuie luate măsuri rapide la Dinamo până nu e prea târziu" Cum se apără de acuzaţiile care i-au fost aduse

FC Voluntari

Comentarii

Grecul a fost dat afară de Dinamo în această vară, dar nu a părăsit Liga I. A semnat cu FC Voluntari şi a fost prezentat oficial la ilfoveni înaintea meciului cu Astra din etapa a treia a Ligii I.

Vârful a fost îndepărtat din lotul câinilor după ce oficialii roş-albi au aflat că fotbalistul i-ar fi dat referinţe negative unui alt jucător grec ce negocia cu Dinamo. În vârstă de 31 de ani, Papazoglou a contraatacat acum după reproşurile venite pe adresa sa. 
 
"Sunt un om sincer iar ce fac în afara terenului de joc sau după meciuri a fost corect şi niciodată nu am comentat ceva despre club sau despre anumite persoane. Ce am păţit din cauza unor anumite persoane de la Dinamo, nu din întregul club, pentru că eu nu am o problemă cu Dinamo, ci doar cu câteva persoane. Nu vreau să dau nume, dar am fost acuzat pe nedrept şi pentru mine este inacceptabil. Toată cariera mea am fost 100% corect şi nu pot accepta să se spună ceva despre mine. Nu am avut probleme cu fanii, din contră, m-au susţinut până la final" a spus Papazoglou. 
 
Fotbalistul cere măsuri urgente pentru ca situaţia de la fosta sa echipă să se îndrepte. 
 
"Dinamo este într-o situaţie dificilă acum şi îmi pare extrem de rău pentru antrenor şi îi doresc să fie sănătos. Dinamo este o echipă mare, iar fanii aşteaptă multe de la jucători şi de la cei care sunt lângă echipă. Aşa că trebuie să găsească cele mai bune soluţii. Cât mai repede pentru că altfel va fi prea târziu" adaugă grecul. 
 
La Voluntari, atacantul va purta numărul 9. 
 
 
"Pentru mine nu a fost o decizie deloc grea, pentru că am evoluat deja în România sezonul trecut, am auzit lucruri foarte frumoase despre acest club şi am decis să rămân şi să ajut echipa cu tot ce pot. Am mai avut câteva. Şi din România, şi din străinătate" a încheiat noul jucător al lui Bergodi. 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: fc voluntaripapazogloudinamoacuzebergodi 

viewscnt
Articole similare