Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Papură a debutat cu dreptul la Craiova şi rămâne optimist: ”Avem echipă de primele două locuri”

VIDEO | Papură a debutat cu dreptul la Craiova şi rămâne optimist: ”Avem echipă de primele două locuri”
Comentarii

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I.

Pentru Corneliu Papură a fost primul meci în calitate de antrenor principal al Craiovei: ”Cu siguranţă, timpul fiind foarte scurt, este foarte greu să impui anumite reguli pe care le doreşti. Dar băieţii au dat dovadă de caracter şi cred că am reuşit un meci bun şi am meritat să câştigăm.  Este normal că mă bucur pentru debutul cu victorie, dar mai mult mă bucură că jucătorii au avut o posesie bună şi am reuşit să ne creem ocazii. Vedem cum va fi jocul rezultatelor. Eu cred că avem o echipă care poate uşor să termine în primele două” a mărturisit noul antrenor al Craiovei, la finalul meciului câştigat la Giurgiu.

A fost sau nu penalty la Bancu? Una dintre întrebările care se pot pune după acest meci a primit un răspuns amuzant de la înlocuitorul lui Devis Mangia: ”A fost sau nu a fost, îl întrebăm pe domnul regizor Corneliu Porumboiu. Chiar nu am nicio idee, vă daţi seama.... în poziţia în care mă aflam, să îmi dau cu părerea despre un penalty... nu este rolul meu să îmi dau cu părerea despre arbitraj. Rolul meu este altul”

În ciuda succesului obţinut pe terenul Astrei, Papură ştie că mai sunt multe lucruri de pus la punct la noua sa echipă: ”Având în vedere situaţiile pe care ni le-am creat, cu siguranţă puteam mai mult. Întotdeauna e loc de mai bine.  Dar să sperăm că pe viitor lucrurile vor merge mult mai bine” a mai adăugat tehnicianul Craiovei.

Afla mai multe despre: corneliu papura 

viewscnt
Articole similare