Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Papură acuză terenul: ”Hazard continuu!” A anunţat noi transferuri, dar şi revenirea lui Elvir Koljic: ”Aşteptăm veşti!”

 VIDEO Papură acuză terenul: ”Hazard continuu!” A anunţat noi transferuri, dar şi revenirea lui Elvir Koljic: ”Aşteptăm veşti!”
Comentarii

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului.

Screciu a fost eliminat, în minutul 81, după un fault dur asupra lui Aganovici. Fofana a părăsit şi el terenul, după ce a primit două cartonaşe galbene într-un minut, primul pentru un fault, al doilea pentru proteste.

”O primă repriză în care terenul şi-a pus amprenta asupra spectacolului fotbalistic. Chiar nu s-a putut... a fost un hazard continuu. Dar în repriza a doua, chiar şi pe un teren greu, am reuşit să avem două, trei situaţii de gol. Per ansamblu e un rezultat echitabil. 

Suntem în discuţii cu câţiva jucători. În momentul în care se vor finaliza, cu siguranţă clubul va face public. Koljic  un jucător care a marcat goluri. Sperăm că se va reface cât mai curând posibil. Aşteptăm şi noi veşti după recuperarea pe care o face acum la Bucureşti” a mărturisit Corneliu Papură, la finalul jocului.



Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului. În clasament, lider este FCSB, cu 34 de puncte, echipă urmată de CSU Craiova, cu 33 de puncte, de CFR Cluj, 31 de puncte, şi de Sepsi, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: cornel papură 

viewscnt
Articole similare