Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Parcă e de 2-3 ani cu noi". Prestaţia senzaţională a lui Mihăilă l-a lăsat mască pe Mirel Rădoi

VIDEO | "Parcă e de 2-3 ani cu noi". Prestaţia senzaţională a lui Mihăilă l-a lăsat mască pe Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Valentin Mihăilă a fost de neoprit în confruntarea pe care naţionala de tineret a României a câştigat-o cu scorul de 4-1 împotriva Finlandei. Fotbalistul Craiovei a marcat toate golurile micilor tricolori, performanţă care l-a impresionat pe Mirel Rădoi.

Aflat la a treia prezenţă în tricoul echipei naţionale de tineret, Valentin Mihăilă a ajuns deja la cota 5 în ceea ce priveşte golurile sub tricolor.

Primul gol al mijlocaşului de la U Craiova a fost marcat în urmă cu exact o lună, pe 14 octombrie, în partida câştigată cu Irlanda de Nord, scor 3-0.

"Cred că deja el începe, de la meci la meci în Liga I şi chiar la nivel internaţional la fiecare partidă să confirme aşteptările pe care toată lumea le-a avut. Sper în continuare să aibă aceleaşi realizări şi sper, la fel de bine în continuare, să fie încrezător în el şi să nu creadă că în momentul de faţă îşi poate permite orice.

N-aş vrea ca din punct de vedere mental să se relaxeze, să creadă ceea ce se spune în presă, să viseze la aceste sume, pentru că  nu e momentuloprotun pentru el. 

Trebuie să realizeze că totuşi e o vârstă fragilă, încerc să le spun că e vârsta la care, şi eu când citeam anumite articole, vă spun sincer că nu prea mai eram concentrat la fotbal şi evident că în momentele importante ale jocului clacam. 

Deja a intrat într-un ritm aşa, încât aproape la fiecare partidă îţi dă impresia că poate marca şi o face foarte uşor, pare că e aici de 2-3 ani cu noi", a declarat Mirel Rădoi la finalul meciului cu Finlanda U21. 

Afla mai multe despre: mihailaromania u21nationalatineret 

viewscnt
Articole similare