Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Parcursul Simonei Halep, handbalul sau România U21 - Care a fost cea mai mare performanţă a sportului românesc în 2018

VIDEO | Parcursul Simonei Halep, handbalul sau România U21 - Care a fost cea mai mare performanţă a sportului românesc în 2018

Diverse

Comentarii

Anul 2018 a fost unul şi cu bune şi cu rele pentru sportul românesc, dar cu siguranţă au existat momente în care ne-am simţit mândri cu ce au realizat sportivii români.

Simona Halep a rezistat tot anul pe primul loc 1 în clasamentul WTA şi şi-a implinit, în sfârşit, visul - câştigarea unui Grand Slam, atunci când a cucerit Roland Garros. 

Handbalul a fost şi el unul dintre punctele de atracţie ale sportului românesc în anul ce a trecut. CSM Bucureşti a pătruns în Final Four-ul Ligii Campionilor, România a terminat pe locul 4 la Campionatul European de handbal feminin, iar SCM Craiova a cucerit Cupa EHF. 

Pe plan fotbalistic, performanţa naţionalei de tineret i-a cucerit pe microbişti. În frunte cu portarul lui Genoa, Andrei Radu, România U21 s-a calificat en fanfare la Campionatul European din acest an, care va avea loc în Italia şi San Marino. 

Specialiştii Telekom Sport au ales performanţa Simonei Halep ca fiind cea mai mare realizare din sportul românesc în 2018. 

Afla mai multe despre: sport reportrealizarisimona halephandbalromania u21 

viewscnt
Articole similare