Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Părerea lui Gică Popescu despre conflictul dintre Hagi şi Petrescu: "E foarte greu!"

VIDEO | Părerea lui Gică Popescu despre conflictul dintre Hagi şi Petrescu: "E foarte greu!"

Fotbal intern

Comentarii

Săptămâna trecută, Dan Petrescu şi Gheorghe Hagi au fost în centrul atenţiei cu schimbul de replici pe care l-au avut. Fost coleg şi bun prieten al celor doi, Gică Popescu a ţinut să clarifice tensiunile dintre Petrescu şi Hagi.

"Este foarte greu ca această prietenie de peste 20 de ani să se rupă, indiferent de faptul că în anumite momente pot apărea tensiuni. Sunt doi câştigători. Şi Dan, şi Gică, doi oameni care iubesc victoriile. Aceste tensiuni sunt normale, fiecare îşi apără interesul clubului unde îşi desfăşoară activitatea, însă prietenia e mult prea veche şi mult prea frumoasă ca să se strice în urma unor astfel de mici tensiuni.

Îi dorim lui Dan din tot sufletul multă baftă, pentru că ar fi o performanţă pentru fotbalul românesc. E important să adunăm puncte, e important ca toate echipele care joacă în cupele europene să facă rezultate bune. Eu îmi doresc ca şi CFR, şi Steaua să meargă mai departe" , a declarat Gică Popescu.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe