Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Părerea lui Hagi despre transferul uriaş al lui Răzvan Marin la Ajax: "El progresează în fiecare minut, zi, săptămână, lună, an!" :)

VIDEO | Părerea lui Hagi despre transferul uriaş al lui Răzvan Marin la Ajax: "El progresează în fiecare minut, zi, săptămână, lună, an!" :)

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a rămas fără victorie în faţa lui Sepsi în acest sezon. Cele două au remizat alb din nou la Sf. Gheorghe, după ce, în sezonul regulat, echipa lui Eugen Neagoe a reuşit să le ia patru puncte jucătorilor lui Hagi.

"Sunt conectat, îmi place să fiu 100%, aşa cum eram şi pe teren, nu vin doar să fiu pe teren sau să bat drumul de pomană. Avem o mentalitate, mă bucur că echipa a reacţionat foarte bine, aveam încredere mare în ei, mi-au demonstrat-o şi în seara asta pe teren că pot face faţă. Şi ceilalţi care au jucat mai puţin, care nu au avut atâtea minute, sunt la nivelul celorlalţi. Am făcut un meci bun şi meritam să câştigăm.

Noi sperăm ca CFR, într-o bună zi, să piardă, cu noi, cu alţii, cu ceilalţi şi atunci va fi mult mai frumos play-off-ul. CFR a fost puternică, pentru că Dan Petrescu a construit echipa. Cu siguranţă, Steaua şi Craiova sunt şi ele echipe foarte bune" , a declarat Gheorghe Hagi.

"Regele" a vorbit şi despre fostul său jucător de la FC Viitorul. Crescut la Academia Gheorghe Hagi, Răzvan Marin este dorit de Ajax, iar "lăncierii" sunt pregătiţi să plătească 12 milioane de euro în vară pentru mijlocaşul român.

"Răzvan e un jucător extraordinar, care creşte, mă bucur că, din când în când, când vă mai zic câte ceva, se întâmplă. Am încredere, e unul dintre produsele noastre foarte bune, un băiat extraordinar, serios, care progresează în fiecare zi, în fiecare minut, în fiecare săptămână, lună, an, el se duce în sus şi lucrul e important că avem un asemenea jucător" , a continuat Hagi.

Afla mai multe despre: hagisepsieugen neagoefc viitorul 

viewscnt
Articole similare